fbpx Skip to content

Bezoek PR Agency Iconic Studios

Bezoek PR Agency Iconic Studios

Als Fashion Stylist ben je altijd druk in de weer met het shoppen van kleding, het samenstellen van setjes en shootdagen. Maar hoe komt een stylist nou steeds aan al die kleding?

Dit lenen ze bij PR-bureau’s. Daarom vinden wij het van essentieel belang dat onze studenten van de jaaropleiding Allround Mode Styling een kijkje nemen in de keuken van een PR-bureau. Deze keer  bezochten de Style School girls samen met topstylist en educator Pascal-Joël Weber PR-bureau Iconic Studios in Amsterdam. Iconic Studios vertegenwoordigt verschillende mode- en lifestyle merken, zoals ALIX the label, Colourful Rebel, Le Cafe Noir Studios en Won Hundred. Naast mode- en lifestyle merken verzorgt Iconic Studios ook de PR voor grote namen in de muziek en hospitality branche.

Het warme ontvangst bij Iconic Studios bezorgde onze studenten een goed gevoel. Na de presentatie en rondleiding werd er een boel duidelijk voor onze Stylisten in spe. Hier MOET je dus wezen voor het lenen van kleding van je shoots! Voor onze studenten zijn dit soort werkbezoekjes de ultieme kans om contact te leggen met het werkveld en te netwerken. Voor iedere beginnende stylist is het ontzettend belangrijk dat je goede connecties hebt met een PR-bureau. Dit bezoek legt hiervoor een goede basis!

Other stories

Other stories

Bezoek mode ontwerper David Laport

Bezoek mode ontwerper David Laport

Visiting a fashion designer! De studenten werden vorige week nogmaals het centrum van Amsterdam ingestuurd voor field trip nummer twee.…
Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Graduation Time! Afgelopen vrijdag was het zo ver. Na een jaar hard werken, ervaring opdoen en een netwerk opbouwen was…
Graduation day for the second class Allround Styling

Graduation day for the second class Allround Styling

Zoals je in onze vorige blog wellicht al hebt gelezen stond de eerste week van juli in het teken van…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.