fbpx Skip to content

Bezoek PR Agency Iconic Studios

Bezoek PR Agency Iconic Studios

Als Fashion Stylist ben je altijd druk in de weer met het shoppen van kleding, het samenstellen van setjes en shootdagen. Maar hoe komt een stylist nou steeds aan al die kleding?

Dit lenen ze bij PR-bureau’s. Daarom vinden wij het van essentieel belang dat onze studenten van de jaaropleiding Allround Mode Styling een kijkje nemen in de keuken van een PR-bureau. Deze keer  bezochten de Style School girls samen met topstylist en educator Pascal-Joël Weber PR-bureau Iconic Studios in Amsterdam. Iconic Studios vertegenwoordigt verschillende mode- en lifestyle merken, zoals ALIX the label, Colourful Rebel, Le Cafe Noir Studios en Won Hundred. Naast mode- en lifestyle merken verzorgt Iconic Studios ook de PR voor grote namen in de muziek en hospitality branche.

Het warme ontvangst bij Iconic Studios bezorgde onze studenten een goed gevoel. Na de presentatie en rondleiding werd er een boel duidelijk voor onze Stylisten in spe. Hier MOET je dus wezen voor het lenen van kleding van je shoots! Voor onze studenten zijn dit soort werkbezoekjes de ultieme kans om contact te leggen met het werkveld en te netwerken. Voor iedere beginnende stylist is het ontzettend belangrijk dat je goede connecties hebt met een PR-bureau. Dit bezoek legt hiervoor een goede basis!

Other stories

Other stories

Masterclass Ronald van der Kemp: Learn from your heroes

Masterclass Ronald van der Kemp: Learn from your heroes

Voor Ronald van der Kemp, de bekende Nederlandse fashionontwerper, draait alles om upcycling en sustainability. Met zijn label ‘RVDK’ reisde…
Become a professional personal stylist

Become a professional personal stylist

Doe je niets liever dan mensen helpen bij het ontwikkelen van hun persoonlijke stijl? Vind je het leuk om iemand…
AFW Studio: Elzinga Studio

AFW Studio: Elzinga Studio

Het is zover, AFW studio gaat bijna beginnen! Ook deze editie werkt Amsterdam Fashion Week weer uitsluitend met studenten van…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.