fbpx Skip to content

Masterclass Bastiaan van Schaik

Masterclass Bastiaan van Schaik

Bastiaan van Schaik heeft zijn sporen de afgelopen jaren in dit vak als stylist ruimschoots verdiend. Zo heeft hij gewerkt als fashion editor bij de grote magazines en zat hij in de jury van Holland’s Next Top Model. Nu werkt hij als
Personal Shopper in de Bijenkorf Amsterdam. Een echte Allround Stylist dus!

Onze Allround Mode Styling studenten zaten op het puntje van hun stoel tijdens de 2-uur durende masterclass van Bastiaan van Schaik. Door zijn jarenlange ervaringen als mode stylist had hij veel te vertellen over zijn carrière. Maar naast styling bracht hij de studenten veel bij over Personal Branding. Een grote levensles wat hij alle studenten wilde meegeven is: “Jij bent je eigen merk. Wil je opvallen in de massa zorg dat online goed zichtbaar bent. En als je écht iets wil bereiken of graag een bepaalde klus wil, moet je er zelf op afstappen. Alles wat ik heb bereikt in mijn carrière, heb ik zelf voor gewerkt en ben ik zelf op afgestapt. Ja heb je en nee kan je krijgen!” 

Vol motivatie en ambitie zaten de studenten aan het einde van de masterclass weer te trappelen om aan de slag te gaan! Is het ook jouw droom om succesvol stylist te worden? Op onze website vind je alle informatie die je zoekt.

Other stories

Other stories

Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Graduation Time! Afgelopen vrijdag was het zo ver. Na een jaar hard werken, ervaring opdoen en een netwerk opbouwen was…
Graduation day for the second class Allround Styling

Graduation day for the second class Allround Styling

Zoals je in onze vorige blog wellicht al hebt gelezen stond de eerste week van juli in het teken van…
Life is like a red carpet, walk it!

Life is like a red carpet, walk it!

Tijdens het blok TV & Celebrity Styling daagden educators en stylisten Kelly Huijsman & Björn Franke de studenten Allround Styling…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.