fbpx Skip to content

Masterclass Bastiaan van Schaik

Masterclass Bastiaan van Schaik

Bastiaan van Schaik heeft zijn sporen de afgelopen jaren in dit vak als stylist ruimschoots verdiend. Zo heeft hij gewerkt als fashion editor bij de grote magazines en zat hij in de jury van Holland’s Next Top Model. Nu werkt hij als
Personal Shopper in de Bijenkorf Amsterdam. Een echte Allround Stylist dus!

Onze Allround Mode Styling studenten zaten op het puntje van hun stoel tijdens de 2-uur durende masterclass van Bastiaan van Schaik. Door zijn jarenlange ervaringen als mode stylist had hij veel te vertellen over zijn carrière. Maar naast styling bracht hij de studenten veel bij over Personal Branding. Een grote levensles wat hij alle studenten wilde meegeven is: “Jij bent je eigen merk. Wil je opvallen in de massa zorg dat online goed zichtbaar bent. En als je écht iets wil bereiken of graag een bepaalde klus wil, moet je er zelf op afstappen. Alles wat ik heb bereikt in mijn carrière, heb ik zelf voor gewerkt en ben ik zelf op afgestapt. Ja heb je en nee kan je krijgen!” 

Vol motivatie en ambitie zaten de studenten aan het einde van de masterclass weer te trappelen om aan de slag te gaan! Is het ook jouw droom om succesvol stylist te worden? Op onze website vind je alle informatie die je zoekt.

Other stories

Other stories

Become a professional personal stylist

Become a professional personal stylist

Doe je niets liever dan mensen helpen bij het ontwikkelen van hun persoonlijke stijl? Vind je het leuk om iemand…
AFW Studio: Elzinga Studio

AFW Studio: Elzinga Studio

Het is zover, AFW studio gaat bijna beginnen! Ook deze editie werkt Amsterdam Fashion Week weer uitsluitend met studenten van…
Shopping Experience: van Dijk

Shopping Experience: van Dijk

Wie de winkel Van Dijk in Waalwijk kent, maakt spontaan een sprongetje van enthousiasme. In dit fashion walhalla hadden de Personal…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.