fbpx Skip to content

Backstage locatie shoot

Backstage locatie shoot

Een geweldig team van grote namen uit de mode-industrie stond vorige week klaar op locatie voor onze Allround Mode Styling studenten. De geitenboerderij in het Amsterdamse Bos was the place to be voor het team. Ondanks het

stormachtige weer wisten de Allround Mode Styling studenten een toffe serie met elkaar neer te zetten. Je zag de backstage beelden waarschijnlijk al voorbij komen op ons Instagram. Het was de kunst om een fashionable beeld te creëeren, ondanks de grote beestenboel.  Voor de stylisten to be was het een ware uitdaging om ervoor te zorgen dat de kleding én goed bleef zitten én schoon bleef.

Onder leiding van educator en topstylist Pascal-Joël Weber waren de studenten de daadwerkelijke stylisten op set. Zij bepaalden de setting, de kleding en de pose van het model. Visagiste Christel Man en assistente Floor Bergshoeff verzorgden de prachtige make-up en Martijn Senders maakten stijlvolle en magazine-waardige foto’s. Volgende week showen we je de eindresultaten. Don’t miss a thing!

Ben je nieuwsgierig geworden? Hier alvast een voorproefje met de backstage beelden >

Other stories

Other stories

Masterclass Ronald van der Kemp: Learn from your heroes

Masterclass Ronald van der Kemp: Learn from your heroes

Voor Ronald van der Kemp, de bekende Nederlandse fashionontwerper, draait alles om upcycling en sustainability. Met zijn label ‘RVDK’ reisde…
Become a professional personal stylist

Become a professional personal stylist

Doe je niets liever dan mensen helpen bij het ontwikkelen van hun persoonlijke stijl? Vind je het leuk om iemand…
AFW Studio: Elzinga Studio

AFW Studio: Elzinga Studio

Het is zover, AFW studio gaat bijna beginnen! Ook deze editie werkt Amsterdam Fashion Week weer uitsluitend met studenten van…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.