fbpx Skip to content

Backstage locatie shoot

Backstage locatie shoot

Een geweldig team van grote namen uit de mode-industrie stond vorige week klaar op locatie voor onze Allround Mode Styling studenten. De geitenboerderij in het Amsterdamse Bos was the place to be voor het team. Ondanks het

stormachtige weer wisten de Allround Mode Styling studenten een toffe serie met elkaar neer te zetten. Je zag de backstage beelden waarschijnlijk al voorbij komen op ons Instagram. Het was de kunst om een fashionable beeld te creëeren, ondanks de grote beestenboel.  Voor de stylisten to be was het een ware uitdaging om ervoor te zorgen dat de kleding én goed bleef zitten én schoon bleef.

Onder leiding van educator en topstylist Pascal-Joël Weber waren de studenten de daadwerkelijke stylisten op set. Zij bepaalden de setting, de kleding en de pose van het model. Visagiste Christel Man en assistente Floor Bergshoeff verzorgden de prachtige make-up en Martijn Senders maakten stijlvolle en magazine-waardige foto’s. Volgende week showen we je de eindresultaten. Don’t miss a thing!

Ben je nieuwsgierig geworden? Hier alvast een voorproefje met de backstage beelden >

Other stories

Other stories

Kick-off Fashion & Media Styling

Kick-off Fashion & Media Styling

Afgelopen dinsdag was het zover, de kick-off voor de nieuwe groep cursisten Fashion & Media Styling! Het leslokaal van Style…
Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Vorige week stond niemand minder dan Patty Zomer voor de klas en deelde ze haar ervaring met de studenten van…
Results: Editorial shoot

Results: Editorial shoot

Enkele weken geleden verzamelden de cursisten Fashion & Media Styling zich bij Studio Enstige Zaken voor hun Editorial shoot. In…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.