fbpx Skip to content

Backstage locatie shoot

Backstage locatie shoot

Een geweldig team van grote namen uit de mode-industrie stond vorige week klaar op locatie voor onze Allround Mode Styling studenten. De geitenboerderij in het Amsterdamse Bos was the place to be voor het team. Ondanks het

stormachtige weer wisten de Allround Mode Styling studenten een toffe serie met elkaar neer te zetten. Je zag de backstage beelden waarschijnlijk al voorbij komen op ons Instagram. Het was de kunst om een fashionable beeld te creëeren, ondanks de grote beestenboel.  Voor de stylisten to be was het een ware uitdaging om ervoor te zorgen dat de kleding én goed bleef zitten én schoon bleef.

Onder leiding van educator en topstylist Pascal-Joël Weber waren de studenten de daadwerkelijke stylisten op set. Zij bepaalden de setting, de kleding en de pose van het model. Visagiste Christel Man en assistente Floor Bergshoeff verzorgden de prachtige make-up en Martijn Senders maakten stijlvolle en magazine-waardige foto’s. Volgende week showen we je de eindresultaten. Don’t miss a thing!

Ben je nieuwsgierig geworden? Hier alvast een voorproefje met de backstage beelden >

Other stories

Other stories

Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Graduation Time! Afgelopen vrijdag was het zo ver. Na een jaar hard werken, ervaring opdoen en een netwerk opbouwen was…
Graduation day for the second class Allround Styling

Graduation day for the second class Allround Styling

Zoals je in onze vorige blog wellicht al hebt gelezen stond de eerste week van juli in het teken van…
Life is like a red carpet, walk it!

Life is like a red carpet, walk it!

Tijdens het blok TV & Celebrity Styling daagden educators en stylisten Kelly Huijsman & Björn Franke de studenten Allround Styling…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.