fbpx Skip to content

Tentoonstelling Thierry Mugler

Tentoonstelling Thierry Mugler

Als stylist haal je inspiratie uit de meest uiteenlopende dingen. Vooral musea spelen hierin een belangrijke rol. De kunsthal in Rotterdam toont de expositie Thierry Mugler – Couturissime  van 13 oktober 2019 t/m 8 maart 2020. Een inspiratiebron voor

 stylisten. Deze tentoonstelling toont de buitengewone en spectaculaire creaties van de markante kunstenaar én mode icoon Thierry Mugler.

 

Ter voorbereiding van de Studio Shoot gingen de Allround Mode Styling studenten naar de expositie in de Kunsthal. Nooit eerder werd er een overzichtstentoonstelling gepresenteerd van het werk van de Franse ontwerper, tot nu. Bij de tentoonstelling lag de nadruk op zijn prêt-à-porter en haute couture collecties uit de periode 1977 en 2014.  Honderd werken van de grootste hedendaagse modefotografen, zoals Guy Bourdin, Jean-Paul Goude, David LaChapelle, Helmut Newton, Herb Ritts en Dominique Issermann vullen de tentoonstelling verder aan.

Thierry Mugler kleedt diverse celebrities, zoals Lady Gaga, Céline Dion en Beyoncé. Zijn stijl staat bekend om zijn morfologische en futuristische stijl, waarin glamoureuze, elegante en science fiction silhouetten centraal staan. De tentoonstelling is een ware inspiratiebron voor de creatieven! Our students loved it!

Student Allround Mode Styling – Nuria Awaleh:
“Ik vond het een geweldige ervaring. Zoveel inspirerende creaties. Alles was stuk voor stuk prachtig door het verhaal erachter. Het leukste aan het bezoek vind ik dat je veel dingen vandaag de dag weer terug ziet in het hedendaagse modebeeld.” 

Laat je inspireren bij de tentoonstelling van Thierry Mugler – Couturissime, De Kunsthal.

Other stories

Other stories

Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Graduation Time! Afgelopen vrijdag was het zo ver. Na een jaar hard werken, ervaring opdoen en een netwerk opbouwen was…
Graduation day for the second class Allround Styling

Graduation day for the second class Allround Styling

Zoals je in onze vorige blog wellicht al hebt gelezen stond de eerste week van juli in het teken van…
Life is like a red carpet, walk it!

Life is like a red carpet, walk it!

Tijdens het blok TV & Celebrity Styling daagden educators en stylisten Kelly Huijsman & Björn Franke de studenten Allround Styling…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.