fbpx Skip to content

Backstage: studio shoot

Backstage: studio shoot

De studenten van de jaaropleiding Allround Mode Styling zijn afgelopen week flink aan het werk gezet. Hun derde studio shoot stond namelijk op de planning. Deze keer was het de opdracht om een cover te stylen voor

Numéro Magazine en dat hebben ze geweldig gedaan. Stay tuned for the results!

Onder leiding van educator en topstylist Koen T. Hendriks waren de studenten in duo’s de styliste op de set. Zij bepaalden de setting, de kleding en de pose van het model. Over modellen gesproken; dit was de eerste keer dat we een mannelijk én vrouwelijk model hadden geregeld. Olivier van Elite Amsterdam en Nikki van Micha Models waren hiervoor aanwezig. Visagiste Patricia van Heumen en assistente Floor Bergshoeff verzorgden de prachtige make-up en Martijn Senders maakte stijlvolle en magazine-waardige foto’s. Volgende week showen we je de eindresultaten. Don’t miss a thing!

Other stories

Other stories

Kick-off Fashion & Media Styling

Kick-off Fashion & Media Styling

Afgelopen dinsdag was het zover, de kick-off voor de nieuwe groep cursisten Fashion & Media Styling! Het leslokaal van Style…
Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Vorige week stond niemand minder dan Patty Zomer voor de klas en deelde ze haar ervaring met de studenten van…
Results: Editorial shoot

Results: Editorial shoot

Enkele weken geleden verzamelden de cursisten Fashion & Media Styling zich bij Studio Enstige Zaken voor hun Editorial shoot. In…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.