fbpx Skip to content

Backstage: studio shoot

Backstage: studio shoot

De studenten van de jaaropleiding Allround Mode Styling zijn afgelopen week flink aan het werk gezet. Hun derde studio shoot stond namelijk op de planning. Deze keer was het de opdracht om een cover te stylen voor

Numéro Magazine en dat hebben ze geweldig gedaan. Stay tuned for the results!

Onder leiding van educator en topstylist Koen T. Hendriks waren de studenten in duo’s de styliste op de set. Zij bepaalden de setting, de kleding en de pose van het model. Over modellen gesproken; dit was de eerste keer dat we een mannelijk én vrouwelijk model hadden geregeld. Olivier van Elite Amsterdam en Nikki van Micha Models waren hiervoor aanwezig. Visagiste Patricia van Heumen en assistente Floor Bergshoeff verzorgden de prachtige make-up en Martijn Senders maakte stijlvolle en magazine-waardige foto’s. Volgende week showen we je de eindresultaten. Don’t miss a thing!

Other stories

Other stories

Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Graduation Time! Afgelopen vrijdag was het zo ver. Na een jaar hard werken, ervaring opdoen en een netwerk opbouwen was…
Graduation day for the second class Allround Styling

Graduation day for the second class Allround Styling

Zoals je in onze vorige blog wellicht al hebt gelezen stond de eerste week van juli in het teken van…
Life is like a red carpet, walk it!

Life is like a red carpet, walk it!

Tijdens het blok TV & Celebrity Styling daagden educators en stylisten Kelly Huijsman & Björn Franke de studenten Allround Styling…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.