fbpx Skip to content

Backstage: studio shoot

Backstage: studio shoot

De studenten van de jaaropleiding Allround Mode Styling zijn afgelopen week flink aan het werk gezet. Hun derde studio shoot stond namelijk op de planning. Deze keer was het de opdracht om een cover te stylen voor

Numéro Magazine en dat hebben ze geweldig gedaan. Stay tuned for the results!

Onder leiding van educator en topstylist Koen T. Hendriks waren de studenten in duo’s de styliste op de set. Zij bepaalden de setting, de kleding en de pose van het model. Over modellen gesproken; dit was de eerste keer dat we een mannelijk én vrouwelijk model hadden geregeld. Olivier van Elite Amsterdam en Nikki van Micha Models waren hiervoor aanwezig. Visagiste Patricia van Heumen en assistente Floor Bergshoeff verzorgden de prachtige make-up en Martijn Senders maakte stijlvolle en magazine-waardige foto’s. Volgende week showen we je de eindresultaten. Don’t miss a thing!

Other stories

Other stories

Masterclass Ronald van der Kemp: Learn from your heroes

Masterclass Ronald van der Kemp: Learn from your heroes

Voor Ronald van der Kemp, de bekende Nederlandse fashionontwerper, draait alles om upcycling en sustainability. Met zijn label ‘RVDK’ reisde…
Become a professional personal stylist

Become a professional personal stylist

Doe je niets liever dan mensen helpen bij het ontwikkelen van hun persoonlijke stijl? Vind je het leuk om iemand…
AFW Studio: Elzinga Studio

AFW Studio: Elzinga Studio

Het is zover, AFW studio gaat bijna beginnen! Ook deze editie werkt Amsterdam Fashion Week weer uitsluitend met studenten van…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.