fbpx Skip to content

Student spotlight: Nilse

Student spotlight: Nilse

In de Student Spotlight leer je de studenten van Style School ByDanie kennen. Zij vertellen alles over hun loopbaan, hun passie voor mode en ervaringen met de Style School. Vandaag is het de beurt aan Allround Mode Styling student Nilse.

Nilse, vertel kort eens iets over jezelf

Ik heet Nilse van Deursen en ben 19 jaar. Mensen denken dat ik heel serieus ben maar ik kan ook best heel gek zijn. Ik heb een grote fantasie en kan hier helemaal in opgaan. Ik ben een open boek en hou van kletsen. Als ik iets iets heel graag wil dan ga ik er voor de volle 100% voor. Daardoor ben ik soms iets te perfectionistisch. Ik ben verslaafd aan goede series kijken en online shoppen.

Omschrijf je signature look

Ik heb niet één stijl. Ik hou van verschillende stijlen zoals streetstyle, western, mix&match. Ik ben niet vies van een kleurtje en draag graag kleding oversized.
 
 

Waarom heb je voor de opleiding Allround Mode Styling gekozen en hoe ervaar je de lessen tot nu toe?

Ik wilde altijd al graag een mode-opleiding volgen maar kon nooit de juiste vinden. Ik wist niet precies welke richting ik op wilde in de mode. Toen ik de open dag van Style School ByDanie had bezocht werd het mij meteen duidelijk; ‘dit is dus wat ik zoek’! Ik ben nog steeds heel blij met mijn keuze. De lessen zijn super leerzaam en inspirerend. Ik voel me bij Style School ByDanie echt op m’n plek.

“Always keep your eyes open. Keep watching. Because whatever you see can inspire you!”
by Grace Coddington
 

Wat maakt dit vak zo leuk?

Dat ik mijn creativiteit en fantasie kwijt kan. Er is geen dag hetzelfde!

 

Welke stylist inspireert jou?

Er zijn heel veel stylisten die mij inspireren. Maar Educator Suuz Bisschop is mij wel erg bijgebleven. Na haar les zit ik altijd bomvol inspiratie. Ik kijk daarom ook altijd uit naar haar lessen!

 

Waar zie jij jezelf over vijf jaar?

Ik zie mezelf dan werkzaam in de mode-industrie. Ik reis dan de hele wereld over voor mijn super drukke en variërende baan als Allround Stylist. Ik heb dan een leuk gezin en woon buiten de stad op een wat rustigere plek met veel natuur. Als ik thuis ben is er ruimte voor rust en ontspanning!
 
Net zoals Nilse aan de slag met je passie voor styling? Schrijf je hier in voor de jaaropleiding Allround Styling op Style School ByDanie. It’s never too late to follow a dream!

Other stories

Other stories

Results: Product Styling voor Sneakerjagers

Results: Product Styling voor Sneakerjagers

Even geleden stroomden de cursisten Fashion & Media styling de fotostudio van fotograaf René Mesman binnen voor hun eerste shoot:…
Glamour x Style School ByDanie Challenge

Glamour x Style School ByDanie Challenge

Elk jaar is het weer een feestje als onze studenten naar de redactie gaan van een magazine. Dit jaar waren…
Succes story: Chloë Slief

Succes story: Chloë Slief

Alumni Chloë Slief (19) behaalde in 2019 haar diploma als Allround Stylist. Direct na de opleiding is ze gestart als…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.