fbpx Skip to content

Become a professional personal stylist

Become a professional personal stylist

Doe je niets liever dan mensen helpen bij het ontwikkelen van hun persoonlijke stijl? Vind je het leuk om iemand er fantastisch uit te laten zien? Dan is een cursus Personal Styling echt iets voor jou!
Tijdens deze cursus, van in totaal 13 weken, stomen ervaren professionals in het styling vak je klaar om personal stylist te worden. Je krijgt praktijkgerichte opdrachten en leert hoe de business écht werkt. Zodat je straks in staat bent om een succesvolle carrière op te bouwen als personal stylist.

Tijdens de cursus Personal Styling krijg je les van de top uit modeland. Denk hierbij aan grote namen als Kelly Huijsman (stylist van Chantal Janzen, Igone de Jongh, Patty Brard and many more..), Yce Sidibeh (expert mannen styling), Sabrina Schapendonk (personal stylist en retailtrainer), Patty Zomer en natuurlijk Danie Bles zelf. Ook masterclasses van een succesvolle online ondernemer, TV&Celebrity stylist Patty Zomer en make-up professional Amanda Rijff vind je terug in het lesprogramma van deze cursus. Zij bereiden je voor op het echte werk. Je krijgt niet alleen les van vooraanstaande namen over onderwerpen als figuuranalyse, kleuranalyse, wardrobe planning en personal shoppen, maar gaat ook in de praktijk ervaren wat het werk van een Personal Stylist inhoudt. Zo nemen we je mee naar multi-brand store Van Dijk in Waalwijk voor een oefenmiddag met (eigen) klanten. Na het volgen van deze opleiding ben je in staat om dames én heren kleding- en stijladvies te geven en je eigen business te runnen als succesvol personal stylist. You really change lives as a personal stylist.

In september starten we weer met twee nieuwe groepen: op de maandagochtend of zaterdagochtend.

Wil jij hier tussen zitten? En een vliegende start maken met een carrière in de mode-industrie? Schrijf je dan hier in.

Other stories

Other stories

AFW Studio: Elzinga Studio

AFW Studio: Elzinga Studio

Het is zover, AFW studio gaat bijna beginnen! Ook deze editie werkt Amsterdam Fashion Week weer uitsluitend met studenten van…
Shopping Experience: van Dijk

Shopping Experience: van Dijk

Wie de winkel Van Dijk in Waalwijk kent, maakt spontaan een sprongetje van enthousiasme. In dit fashion walhalla hadden de Personal…
Backstage: Still Life Shoot

Backstage: Still Life Shoot

Onze cursisten Fashion Styling hadden vorige week dinsdag hun vuurdoop in de fotostudio van niemand minder dan Frank Brandwijk. Deze…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.