fbpx Skip to content

Ben jij het nieuwe Fashion Styling talent?

Ben jij het nieuwe Fashion Styling talent?

Is het jouw grote droom om Fashion Stylist te worden? En wil je graag de styling verzorgen tijdens grote shoots voor toonaangevende magazines of merken?
Onder leiding van de beste docenten uit het vak ga je starten aan een succesvolle loopbaan als fashion stylist. In deze kortdurende cursus van 13 weken ga je aan de slag voor echte opdrachtgevers, bouw je je portfolio op en leer je alle fijne kneepjes van modestylistes die werken voor grote nationale en internationale bladen en merken zoals Koen T. Hendriks (Creative Director Numéro Netherlands), Pascal-Joel (Elle Style Award winnaar), Famke Mesman (LINDA. en &C) en  Suuz Bisschops (Harper’s Bazaar). Ook aan praktijkopdrachten besteden we ruimschoots aandacht. Tijdens de cursus nemen we een kijkje achter de schermen bij een PR-bureau en komen Vogue’s fashion editor Jetteke van Lexmond en Fashion Director van de Grazia en Marie Claire – Cara Schiffelers langs voor een inspirerende masterclass. Zo organiseren we tijdens de cursus maar liefst drie fotoshoots met een topteam, bestaande uit een professionele fotograaf, visagistes, haarstylistes en modellen van Elite. Je bouwt dus meteen aan je portfolio. Klinkt dit als jouw dreamjob? Klik dan hier voor mee informatie of om je in te schrijven.

Other stories

Other stories

Danie’s 5 Favorites: Instagram accounts.

Danie’s 5 Favorites: Instagram accounts.

Instagram accounts you must follow! Voor iedereen die gek is op fashion en styling is Instagram dé plek om inspiratie…
Hoe kies je de juiste opleiding?

Hoe kies je de juiste opleiding?

In deze blog vertellen we je waarom het maken van een bewuste keuze voor een opleiding van essentieel belang is.…
Shop on Sunday: The bralette

Shop on Sunday: The bralette

OH LA LA Een opvallend item dat we veelvuldig op de catwalks voorbij hebben zien komen, is de beha of…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.