fbpx Skip to content

Nieuwe masteropleiding, nieuwe cursussen!

Nieuwe masteropleiding, nieuwe cursussen!

Vandaag kondigen we vol trots de uitbreiding van ons opleidingsaanbod aan. Wat zeg ik, de verbreding van ons aanbod! We bieden niet alleen nog meer cursussen aan, ook bieden we de mogelijkheid voor een bredere ontwikkeling. We maken de stap van styling naar branding. Voortaan combineren we creatie met business. 

Beeldmakers

De wereld van stylisten verandert. Door de komst van digitale media is er niet alleen meer vraag naar stylisten maar wordt er ook van de stylist meer kennis verwacht op het gebied van branding. Het werk beperkt zich niet langer tot het begeleiden van fashion shoots voor magazines en merken en het stylen van personalities. In elk beeld om je heen, van reclame-uitingen op straat tot op je telefoon, van websites tot influencers op social media, zit tegenwoordig vaak de hand van een stylist. Ik heb het dan ook graag over ‘beeldmakers’. Mensen die van a tot z, van concept tot postproductie kunnen meepraten over trends, imago, positionering, creatie en communicatie. Conceptontwikkeling en styling maar juist ook branding èn het zelf kunnen vormgeven en produceren van beelden zijn onmisbare skills voor iedereen die nu een succesvolle loopbaan ambieert in de fashion, media en andere creatieve industrieën. Vandaar dat we ons lesaanbod uitbreiden met onder andere:

Tweejarige Master Creative Business

Door de groei van online marketing en digitale media is er grote behoefte ontstaan aan allround, creatieve professionals in de fashion en media industrie. Met de nieuwe tweejarige opleiding  ‘Master Creative Business’  spelen wij in op deze ontwikkeling. Onze master is de enige opleiding in Nederland die ondernemen, branding en styling combineert in een tweejarige fast-track opleiding.

Cursus Social media for business

In lijn met eerdergenoemde groei van online media introduceren we ook een nieuwe short course. Wil je weten hoe jij social media kunt inzetten voor je bedrijf, merk of publieke persoonlijkheid, maar vind je het lastig om te bepalen hoe je dit kunt aanpakken? Ben je benieuwd hoe je via deze kanalen je naamsbekendheid kunt vergroten of hoe je je ideale klant aanspreekt en met welke content? In de gloednieuwe cursus Social Media for Business leer je in acht weken hoe je je bedrijf vorm kunt geven op social media en hoe je de juiste doelgroep aantrekt. Dé perfecte aanvulling op een van onze andere cursussen (bekijk hier het cursusaanbod). 

Train your team

In de verbreding van ons aanbod richten we ons voortaan ook op business-to-business, de retail. Wil je je team verder ontwikkelen op een van onze vakgebieden? Of wil je een cursus op maat die aansluit op de behoeften van de organisatie? Neem dan contact met ons op. Samen bekijken we de mogelijkheden voor een zakelijke training of cursus.

Ik nodig je uit een kijkje te nemen op onze nieuwe website voor het volledige en nieuwe lesaanbod. Het is ons doel een nieuwe generatie allround styling en branding specialisten op te leiden die meteen aan de slag kunnen in de creatieve industrie. Allround professionals met een goed gevoel voor stijl die met een wow-factor de doelgroep weet te bereiken. Wij kijken uit naar de nieuwe studenten en cursisten. 

Op naar meer beeld, meer creatie, meer mooie ondernemingen!

Annabelle Lemmen

Creative Director

Other stories

Other stories

Wat houdt het Allround Styling vak precies in?

Wat houdt het Allround Styling vak precies in?

Een allround stylist, het klinkt leuk.. Maar wat is dat nou precies? Als allround stylist ben je breed inzetbaar in de…
Stephanie’s 5 favorites: influencers that inspire

Stephanie’s 5 favorites: influencers that inspire

Modejournalist, content creator en influencer Stehanie Broek bezocht onlangs de Allround Styling studenten op de Style School. Ze vertelde de…
We're hiring: Creatieve content stagiaire

We're hiring: Creatieve content stagiaire

Wij zoeken een leuke, creatieve & forward-thinking stagiaire. Je zult je onder andere bezighouden met het creëren van content voor…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.