fbpx Skip to content

Unlock your creativity met Olivia & Kate

Unlock your creativity met Olivia & Kate

Met de ingang van de lockdown zijn we overgestapt op het online lesgeven. Hierdoor moeten ook onze studenten Allround Styling het massale thuisblijven nog even volhouden. Om ze in deze roerige tijd een hart onder de riem te steken viel er vorige week een cadeautje van Olivia & Kate bij hen op de deurmat.

Samen met de fashion & lifestyle boutique Olivia & Kate bedacht Style School ByDanie een leuke challenge voor de Allround Stylisten in spé. Want lockdown of niet, we laten onze creativiteit er niet onder lijden. Het doel van de challenge was om hun online zichtbaarheid als stylist to be te vergroten en om zo talent en potentie te delen met mogelijke opdrachtgevers en werkgevers. Build your network!

Misschien ken je Olivia & Kate al. Mocht je ze niet kennen: midden in het stadshart van Haarlem vind je deze fashion & lifestyle boetiek. Een echte must visit voor een dagje shoppen in Haarlem. Maar ook via hun webshop koop je de nieuwste musthaves voor vrouwen: van kleding en sieraden tot aan interieur- en lifestyle items. Een walhalla voor elke modeliefhebber, shopaholic én stylist!

In het pakketje van Olivia & Kate ontvingen de studenten een birth month necklace. Ze werden uitgedaagd om met dit sieraad creatieve en inspirerende content te maken. Creatieve concepten uitwerken en produceren staat ze natuurlijk op het lijf geschreven. Van still life beelden tot aan de look of the day. De Allround Styling studenten hebben alles uit de kast getrokken om out of the box content te creëren.

‘Het was zo fijn om weer creatief bezig te zijn! Leuk om als student de mogelijkheid te krijgen om content te creëren voor Olivia & Kate.’

Laura Tufano - Allround Styling student

ANAIS VAN OEKEL

ANGEL VAN GOOLEN

JANA PERENBOOM

ANOUK KROON

SOFIE LAUTERSLAGER

TESSA POELS

LEONORE DE BAKKER

LOTTE CHRISTIAANSEN

Wil je ook creatief uitgedaagd worden met challenges? Ben je klaar om jouw skills als stylist verder te ontwikkelen? Schrijf je hier in voor de jaaropleiding Allround Styling of tweejarige Master Creative Business. Er zijn nog enkele plekken vrij voor aankomend schooljaar 2021-2022.

Other stories

Other stories

Results: Product Styling voor Sneakerjagers

Results: Product Styling voor Sneakerjagers

Even geleden stroomden de cursisten Fashion & Media styling de fotostudio van fotograaf René Mesman binnen voor hun eerste shoot:…
Glamour x Style School ByDanie Challenge

Glamour x Style School ByDanie Challenge

Elk jaar is het weer een feestje als onze studenten naar de redactie gaan van een magazine. Dit jaar waren…
Succes story: Chloë Slief

Succes story: Chloë Slief

Alumni Chloë Slief (19) behaalde in 2019 haar diploma als Allround Stylist. Direct na de opleiding is ze gestart als…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.