fbpx Skip to content

Last chance to learn from the best!

Last chance to learn from the best!

Heb jij affiniteit met fashion? Vind je het leuk om kleding en accessoires te stylen? En is het jouw droom om voor grote modebedrijven zoals Loavies, Bijenkorf of Zalando te werken? Dan is de cursus Fashion & Media Styling perfect voor jou! Tijdens de cursus word je in 13 innovatieve lessen klaar gestoomd tot stylist. Deze lessen worden gegeven door vakdocenten, top stylisten en masters uit het vak zoals Danie Bles en Jetteke van Lexmond. 

De cursus Fashion & Media Styling bestaat uit een divers programma met een prettige mix tussen theorie- en praktijklessen. Tijdens de theorielessen ga je aan de slag met vakken als conceptontwikkeling, doelgroep- en catwalkanalyse.  Deze vakken ga je gelijk toepassen in de praktijk. Na een paar lessen sta je namelijk al op set met een professioneel topteam. Je concepten ga je dan uitwerken tot een modeserie. Style School ByDanie biedt de cursisten de kans om samen te werken met een team dat bestaat uit een professionele fotograaf, modellen en een haar en make-up artiest.  Dit biedt je een unieke kans om samen met professionals jouw portfolio op te bouwen.  Daarnaast leer je als Fashion & Media Stylist hoe je de styling verzorgt tijdens verschillende shoots. Zo staan de shoots in het teken van Editorial Styling, Commerciële Styling en Still life Styling. 

Ons credo is niets voor niets: Learning by doing! Wij geloven dat jij de vaardigheden voor stylist je het beste leert in de praktijk.

Na het afronden van deze cursus ben je bekwaam om zelfstandig modeproducties, campagnes en e-commerce beelden te ontwerpen, produceren en stylen voor magazines, modebedrijven en merken.

Dus ben je creatief en heb je een goed gevoel voor stijl? En wil je een professioneel portfolio opbouwen? Schrijf je dan hier in en begin in maart 2021 aan de cursus Fashion & Media Styling. Wil je verzekerd zijn van een plekje? Don’t wait too long, want er zijn nog maar twee plekken beschikbaar! 

 

REVIEW FROM OUR STUDENTS

Oona : “Tijdens de cursus Fashion & Media Styling ben ik zeer uitgedaagd en heb ik alles geleerd over styling. En dát van de beste mensen uit het vak!”

Evelien:  “Ik zou Style School byDanie aan iedereen aanraden die een passie heeft voor mode. Het is een ontzettend leuke cursus! Een goede start om als stylist aan de slag te gaan.” 

Other stories

Other stories

Amanda's 5 Favorites: Beauty producten

Amanda's 5 Favorites: Beauty producten

Beauty producten you must add to your make-up bag! We hebben beauty goeroe Amanda Rijff gevraagd naar haar favoriete beauty…
Danie’s 5 Favorites: Instagram accounts.

Danie’s 5 Favorites: Instagram accounts.

Instagram accounts you must follow! Voor iedereen die gek is op fashion en styling is Instagram dé plek om inspiratie…
Hoe kies je de juiste opleiding?

Hoe kies je de juiste opleiding?

In deze blog vertellen we je waarom het maken van een bewuste keuze voor een opleiding van essentieel belang is.…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.