fbpx Skip to content

Hoe werkt dat: zo’n online adviesgesprek?

Hoe werkt dat: zo’n online adviesgesprek?

Wist je dat je in drie eenvoudige stappen een online adviesgesprek kan aanvragen? In deze blog vertellen we je graag meer over wat een online adviesgesprek precies inhoudt en waarom en hoe je deze vandaag nog inplant. 

 

Wat is een online adviesgesprek?

Een online adviesgesprek klinkt voor sommige misschien spannend of kan voelen als een grote stap, maar dat hoeft helemaal niet. Het is juist leuk en leerzaam! Het is dé manier om meer te weten te komen over onze opleidingen en cursussen en om kennis te maken met Style School ByDanie. Een online adviesgesprek duurt ongeveer 20 minuten. 

 

Waarom boek je een online adviesgesprek in?

Vanwege de lockdown zijn onze fysieke open dagen uitgesteld totdat we mensen weer op locatie mogen ontvangen. Daarom vinden er vooralsnog alleen online adviesgesprekken plaats. Je kunt het vergelijken met een open dag maar dan online. Een van onze opleidingsadviseurs vertelt je aan de hand van een presentatie wat je zoal bij ons kunt leren, welke docenten er lesgeven en waarom mensen kiezen voor studeren bij Style School ByDanie. 

Misschien twijfel je nog over welke opleiding of cursus het beste bij je past. Tijdens het online videogesprek geven we je graag persoonlijk advies op basis van jouw wensen en vragen. Ook kunnen we je meer vertellen over de toelatingseisen. Samen kijken we welke opleiding of cursus van Style School ByDanie het beste past bij jouw toekomstdromen.

 

Op welk dagen vindt het online adviesgesprek plaats?

Voor onderstaande dagen zijn er nog een aantal tijdsloten beschikbaar:

  • Vrijdag 19 februari
  • Vrijdag 5 maart
  • Vrijdag 19 maart
  • Vrijdag 2 april
 
Hoe plan je een online adviesgesprek in?

Stap 1: Klik op deze link: Plan een online adviesgesprek in.

Stap 2: Kies een datum en tijdstip.

Stap 3: Vul je contactgegevens in en klik op bevestigen.

Je ontvangt een bevestigingsmail met een persoonlijke link naar de online videocall.

 

Wil jij ook een online adviesgesprek inplannen? Dit doe je hier! Kun je niet op bovengenoemde data? Geen probleem! Het is ook mogelijk om op een ander moment een online adviesgesprek in te plannen. Stuur dan een mail met je naam en telefoonnummer naar info@styleschoolbydanie.com dan plannen we samen een afspraak in!

We would love to meet you soon!

Other stories

Other stories

Wat houdt het Allround Styling vak precies in?

Wat houdt het Allround Styling vak precies in?

Een allround stylist, het klinkt leuk.. Maar wat is dat nou precies? Als allround stylist ben je breed inzetbaar in de…
Stephanie’s 5 favorites: influencers that inspire

Stephanie’s 5 favorites: influencers that inspire

Modejournalist, content creator en influencer Stehanie Broek bezocht onlangs de Allround Styling studenten op de Style School. Ze vertelde de…
We're hiring: Creatieve content stagiaire

We're hiring: Creatieve content stagiaire

Wij zoeken een leuke, creatieve & forward-thinking stagiaire. Je zult je onder andere bezighouden met het creëren van content voor…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.