fbpx Skip to content

Shop on Sunday: Homeschooling suit

Shop on Sunday: Homeschooling suit

De Shop on Sunday, voorheen de musthave monday, is weer terug van weggeweest! Vanaf vandaag kun je weer elke zondag een shopping verwachten. Deze week het huispak anno nu.

Cool & Comfy

In het huidige stay-at-home tijdperk is comfortabel zijn essentieel geworden. Want waarom zouden we ons elke ochtend in een strakke jeans hijsen als we toch niet verder komen dan de wandeling naar de koelkast en het dagelijkse blokje om. En bij wie voorheen het woord ‘huispak’ niet in zijn of haar vocabulaire voorkwam: overweeg het nog eens. Want de home (schooling) suit heeft een luxe upgrade ondervonden en wordt gegarandeerd je beste vriend. Daarom zijn wij helemaal fan van de Home Schooling Suit. Combineer hem met een paar leuke slippers plus een catchy sieraad en je bent helemaal Zoom-ready. Zo kun je de dagen achter je laptop comfortabel en toch cool doorbrengen. Cool & Comfy: met de hoofdletter C. 

SHOP THE STORY

Other stories

Other stories

Wat houdt het Allround Styling vak precies in?

Wat houdt het Allround Styling vak precies in?

Een allround stylist, het klinkt leuk.. Maar wat is dat nou precies? Als allround stylist ben je breed inzetbaar in de…
Stephanie’s 5 favorites: influencers that inspire

Stephanie’s 5 favorites: influencers that inspire

Modejournalist, content creator en influencer Stehanie Broek bezocht onlangs de Allround Styling studenten op de Style School. Ze vertelde de…
We're hiring: Creatieve content stagiaire

We're hiring: Creatieve content stagiaire

Wij zoeken een leuke, creatieve & forward-thinking stagiaire. Je zult je onder andere bezighouden met het creëren van content voor…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.