fbpx Skip to content

Shop on Sunday: Homeschooling suit

Shop on Sunday: Homeschooling suit

De Shop on Sunday, voorheen de musthave monday, is weer terug van weggeweest! Vanaf vandaag kun je weer elke zondag een shopping verwachten. Deze week het huispak anno nu.

Cool & Comfy

In het huidige stay-at-home tijdperk is comfortabel zijn essentieel geworden. Want waarom zouden we ons elke ochtend in een strakke jeans hijsen als we toch niet verder komen dan de wandeling naar de koelkast en het dagelijkse blokje om. En bij wie voorheen het woord ‘huispak’ niet in zijn of haar vocabulaire voorkwam: overweeg het nog eens. Want de home (schooling) suit heeft een luxe upgrade ondervonden en wordt gegarandeerd je beste vriend. Daarom zijn wij helemaal fan van de Home Schooling Suit. Combineer hem met een paar leuke slippers plus een catchy sieraad en je bent helemaal Zoom-ready. Zo kun je de dagen achter je laptop comfortabel en toch cool doorbrengen. Cool & Comfy: met de hoofdletter C. 

SHOP THE STORY

Other stories

Other stories

Zit mijn jasje goed met stylist Yce Sidibeh

Zit mijn jasje goed met stylist Yce Sidibeh

Een van de masters die les geeft tijdens de cursus Personal Styling is Yce Sidibeh. Yce is een bekende naam…
Hoe werkt dat: zo'n online adviesgesprek?

Hoe werkt dat: zo'n online adviesgesprek?

Wist je dat je in drie eenvoudige stappen een online adviesgesprek kan aanvragen? In deze blog vertellen we je graag…
Home schooling of niet: we blijven nieuwe mogelijkheden creëren!

Home schooling of niet: we blijven nieuwe mogelijkheden creëren!

Door de sluiting van de scholen vanaf midden december stapten wij direct over op online lessen. De studenten Allround Styling…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.