fbpx Skip to content

Proef de sfeer op onze vernieuwde open dag!

Proef de sfeer op onze vernieuwde open dag!

Proef de sfeer tijdens onze vernieuwde open dag. Wegens de COVID-19 maatregelen vinden er momenteel alleen individuele gesprekken plaats tijdens de open dag. Een van onze opleidingsadviseurs ontvangt je op de  Style School voor een persoonlijk adviesgesprek en een uitgebreide presentatie. Je krijgt de kans om de sfeer van de Style School te proeven en de locatie te bekijken. Naast een uitgebreide presentatie over onze opleidingen en cursussen is er ruime gelegenheid voor het stellen van vragen. Ook is er een (oud)student aanwezig om zijn of haar ervaringen met je te delen. In onze gallery kun je recent werk van onze studenten en cursisten bekijken. Aan het eind van het gesprek is er de mogelijkheid om je in te schrijven voor een van onze opleidingen of cursussen.

Programma

– Persoonlijk adviesgesprek van maximaal 20 minuten

– Presentatie over ons lesaanbod

– Gelegenheid voor het stellen van vragen

– Bekijken werk studenten en cursisten in onze gallery

– Mogelijkheid tot inschrijven

Om uw bezoek aan Style School ByDanie zo veilig mogelijk te laten verlopen hebben wij een aantal veiligheidsmaatregelen opgesteld.  Zo is het gezien de huidige situatie rondom coronavirus COVID-19 niet mogelijk om met meer dan twee bezoekers naar de open dag te komen. We verzoeken alle bezoekers van Style School ByDanie zich aan de RIVM-richtlijnen te houden. Tevens vragen we alle bezoekers de informatie in de bijlage over de corona-maatregelen die bij Style School ByDanie gelden, te lezen en zich hieraan te houden.

Aanmelden gaat in drie eenvoudige stappen:

Stap 1: Klik op deze link: Aanmelden voor de open dag.

Stap 2: Kies een datum en tijdstip.

Stap 3: Vul je contactgegevens in en klik op bevestigen.

Je ontvangt een bevestigingsmail met datum en tijdstip voor het individuele gesprek.

Aankomende open dagen:

  • Zaterdag 20 maart
  • Zaterdag 3 april

Twijfel je nog over welke opleiding of cursus je wilt gaan volgen? Tijdens de open dag geven we je graag persoonlijk advies op basis van jouw wensen en vragen. Samen kijken we welke opleiding of cursus van Style School ByDanie het beste past bij jouw toekomstdromen. Al zeker van je keuze? Schrijf je dan hier in en begin aan jouw carrière als stylist! Hopelijk mogen we jou dan in september verwelkomen bij Style School ByDanie.

Other stories

Other stories

Danie’s 5 Favorites: Instagram accounts.

Danie’s 5 Favorites: Instagram accounts.

Instagram accounts you must follow! Voor iedereen die gek is op fashion en styling is Instagram dé plek om inspiratie…
Hoe kies je de juiste opleiding?

Hoe kies je de juiste opleiding?

In deze blog vertellen we je waarom het maken van een bewuste keuze voor een opleiding van essentieel belang is.…
Shop on Sunday: The bralette

Shop on Sunday: The bralette

OH LA LA Een opvallend item dat we veelvuldig op de catwalks voorbij hebben zien komen, is de beha of…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.