fbpx Skip to content
graduation-personalsyling-groepsfoto

Graduation Personal Styling

Graduation Personal Styling

Afgelopen zaterdag was het eindelijk zover: de allerlaatste les van de cursus Personal Styling. Tijd om onze cursisten hun welverdiende certificaten te overhandigen. Vanaf nu gaan ze officieel door het leven als Personal Stylist!

In elf weken hebben deze dames les gekregen van de top uit modeland om zo het Personal Styling vak onder de knie te krijgen. Een Personal Stylist geeft dames en heren kledingadvies en zorgt dat hij of zij stralend voor de dag komt. Van lessen over de technische aspecten van het stylingvak tot aan creatieve stylingvaardigheden waaronder het mixen & matchen. Ook brachten ze de opgedane kennis in de praktijk tijdens de Personal Shopping oefendag bij Van Dijk en een les mannenstyling van Yce Sidibeh. Een combinatie van learn from the best en learning by doing dus.

Dit laatste credo stond tevens centraal in de eindopdracht van de studenten. De cursisten hebben onwijs hard hun best gedaan en dat was ook te zien in de eindresultaten. Van een uitgebreide personal shopping voor een man tot aan stylingadvies bij een modewinkel. We hebben verschillende eindresultaten voorbij zien komen. Iedere cursist presenteerde zelf haar casus. Na de presentaties was het tijd voor een klein corona-proof “feestje”. Want deze mijlpaal moet natuurlijk feestelijk gevierd worden met een glaasje bubbels, iets lekkers en ballonnen! 

Congratulations to our new Personal Stylists!

Wil jij ook een cursus tot Personal Stylist volgen? 10 april start er weer een nieuwe groep. Klik hier om je in te schrijven!

graduation-personalsyling-groepsfoto

Other stories

Other stories

Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Graduation Time! Afgelopen vrijdag was het zo ver. Na een jaar hard werken, ervaring opdoen en een netwerk opbouwen was…
Graduation day for the second class Allround Styling

Graduation day for the second class Allround Styling

Zoals je in onze vorige blog wellicht al hebt gelezen stond de eerste week van juli in het teken van…
Life is like a red carpet, walk it!

Life is like a red carpet, walk it!

Tijdens het blok TV & Celebrity Styling daagden educators en stylisten Kelly Huijsman & Björn Franke de studenten Allround Styling…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.