fbpx Skip to content
studioshoot-fms

Behind the scenes: Editorial shoot

Behind the scenes: Editorial shoot

Did somebody say editorial styling… De Fashion & Media Styling cursisten stroomden vorige week maandag in kleine groepen de studio van Ernstige Zaken binnen voor hun derde shoot: namelijk de editorial shoot. Bepakt en bezakt met de tofste items en natuurlijk hun moodboards stonden ze te springen om aan de slag te gaan. Met het thema ‘Fusion’ toverde elke student een eigen concept tevoorschijn.

De cursisten mochten aan de slag met een topteam van professionals. Topfotograaf Martijn Senders en stylist Koen T. Hendriks stonden deze dag ter beschikking van de Fashion & Media Styling cursisten. Haar & make-up stylist Christel Man verzorgde de haar & make-up looks voor de modellen van Future Faces. Met behulp van deze professionals uit het vak zijn er prachtige beelden tot stand gekomen. Binnenkort zijn deze te bewonderen op de blog en in het portfolio van de styling cursisten. Stay tuned…

Benieuwd naar hoe het er backstage aan toe ging? Scroll down.

studioshoot-fms
studioshoot-fms
studioshoot-fms
studioshoot-fms
studioshoot-fms
studio shoot fms
studioshoot-fms
studio shoot fms

Other stories

Other stories

Kick-off Fashion & Media Styling

Kick-off Fashion & Media Styling

Afgelopen dinsdag was het zover, de kick-off voor de nieuwe groep cursisten Fashion & Media Styling! Het leslokaal van Style…
Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Vorige week stond niemand minder dan Patty Zomer voor de klas en deelde ze haar ervaring met de studenten van…
Results: Editorial shoot

Results: Editorial shoot

Enkele weken geleden verzamelden de cursisten Fashion & Media Styling zich bij Studio Enstige Zaken voor hun Editorial shoot. In…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.