fbpx Skip to content
studioshoot-fms

Behind the scenes: Editorial shoot

Behind the scenes: Editorial shoot

Did somebody say editorial styling… De Fashion & Media Styling cursisten stroomden vorige week maandag in kleine groepen de studio van Ernstige Zaken binnen voor hun derde shoot: namelijk de editorial shoot. Bepakt en bezakt met de tofste items en natuurlijk hun moodboards stonden ze te springen om aan de slag te gaan. Met het thema ‘Fusion’ toverde elke student een eigen concept tevoorschijn.

De cursisten mochten aan de slag met een topteam van professionals. Topfotograaf Martijn Senders en stylist Koen T. Hendriks stonden deze dag ter beschikking van de Fashion & Media Styling cursisten. Haar & make-up stylist Christel Man verzorgde de haar & make-up looks voor de modellen van Future Faces. Met behulp van deze professionals uit het vak zijn er prachtige beelden tot stand gekomen. Binnenkort zijn deze te bewonderen op de blog en in het portfolio van de styling cursisten. Stay tuned…

Benieuwd naar hoe het er backstage aan toe ging? Scroll down.

studioshoot-fms
studioshoot-fms
studioshoot-fms
studioshoot-fms
studioshoot-fms
studio shoot fms
studioshoot-fms
studio shoot fms

Other stories

Other stories

Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Graduation Time! Afgelopen vrijdag was het zo ver. Na een jaar hard werken, ervaring opdoen en een netwerk opbouwen was…
Graduation day for the second class Allround Styling

Graduation day for the second class Allround Styling

Zoals je in onze vorige blog wellicht al hebt gelezen stond de eerste week van juli in het teken van…
Life is like a red carpet, walk it!

Life is like a red carpet, walk it!

Tijdens het blok TV & Celebrity Styling daagden educators en stylisten Kelly Huijsman & Björn Franke de studenten Allround Styling…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.