fbpx Skip to content
kick off cursus Fashion & Media Stylinggroepsfoto

Kick-off Fashion & Media Styling

Kick-off Fashion & Media Styling

Afgelopen dinsdag was het zover, de kick-off voor de nieuwe groep cursisten Fashion & Media Styling! Het leslokaal van Style School ByDanie was aangekleed met Style School canvas bags en stylingkits vol benodigdheden voor iedere stylist in spé. De komende 13 weken gaan de nieuwe cursisten zich bezighouden met de belangrijkste thema’s van Fashion Styling zoals conceptontwikkeling, product styling, editorial styling en commerciële styling

Educator en stylist Suuz Bisschops beet afgelopen dinsdag het spits af. Het eerste deel van de les stond in het teken van kennismaking. Zo liet Suuz de cursisten meteen kennismaken met de verschillende facetten van het stylingvak, vertelde ze over haar eigen loopbaan als stylist en liet ze haar stylingwerk zien. In het tweede deel van de les was het tijd voor het bespreken van de huiswerkopdracht. Ja, je leest het goed… Een huiswerkopdracht! De cursisten zijn voor aanvang van de eerste les al meteen aan het werk gezet. De creativiteit werd gelijk gestimuleerd. Aan het eind kregen ze feedback en deelde Suuz haar tips & tricks voor het maken van een moodboard.

De groep cursisten bestaat weer uit enthousiaste dames en heren die variëren in leeftijd, met ieder een eigen stijl. Eén ding hebben ze in ieder geval gemeen: hun liefde voor mode. Wij hebben er zin in!

Heb je ook interesse in de cursus Fashion & Media styling? Of ben je nieuwsgierig geworden naar onze andere cursussen? Je kunt nu nog instromen voor deze cursus! Of start je in oktober met de cursus Fashion & Media Styling? We would love to meet you! Meer informatie over de cursus vind je op onze website of kom langs op één van onze open dagen.

Other stories

Other stories

Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Stylist Patty Zomer kwam langs op de Style School

Vorige week stond niemand minder dan Patty Zomer voor de klas en deelde ze haar ervaring met de studenten van…
Results: Editorial shoot

Results: Editorial shoot

Enkele weken geleden verzamelden de cursisten Fashion & Media Styling zich bij Studio Enstige Zaken voor hun Editorial shoot. In…
Behind the scenes: Editorial shoot

Behind the scenes: Editorial shoot

Did somebody say editorial styling… De Fashion & Media Styling cursisten stroomden vorige week maandag in kleine groepen de studio…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.