fbpx Skip to content
Danie's five favourites

Danie’s 5 Favorites: Instagram accounts.

Danie’s 5 Favorites: Instagram accounts.

Instagram accounts you must follow! Voor iedereen die gek is op fashion en styling is Instagram dé plek om inspiratie op te doen, je creativiteit te delen en weg te dromen bij de mooiste plaatjes. Eens in de zoveel tijd is het nodig om je Instagram een beetje up te spicen met ‘nieuwe’ toffe mensen en/of merken. And we’ve got you covered! We hebben Danie gevraagd om haar favoriete Instagram accounts met ons te delen. Hieronder vind je de Instagram accounts die je zekere moet volgen voor een dagelijks dosis inspiratie.

  1. @sarahandelman – Sarah Andelman richtte samen met haar moeder Colette de Parijse boetiek Colette op. De 8.000 vierkante meter grote conceptstore – de favoriet van Karl Lagerfeld – was geliefd om zijn moeiteloze mix van luxe mode, streetwear, tech, muziek en kunst in een. Voor een fijne mix van kunst, fashion en living moet je bij het account van Sarah zijn.
  1. @colettemonamour – Colette mon amour is een film gewijd aan een van de meest iconische winkelbestemmingen ooit, namelijk Colette. Na 20 jaar de streetwear- en hiphopscene in de high fashion-wereld te hebben geleid, koos Colette er in 2017 voor om de winkel te sluiten. De film bevat commentaar van onder andere Kanye West & Virgil Abloh over hoe Sarah de pop-cultuur heeft beïnvloed. Colette Mon Amour heeft nu ook een eigen merchandise lijn. Op hun Instagram vind je de meest toffe fashion statements, vol kleur en inspiratie. So go and follow!
  1. @loriheirshleifer – Voor je dagelijkse dosis fashion & styling ben je bij Lori Hirshleifer aan het juiste adres. Lori maakt onderdeel uit van het legendarische familiebedrijf Hirshleifers, de waanzinnige Long Island-boetiek die alles heeft waar je van droomt. Van de waanzinnige Valentino-jurk tot die onmogelijk te vinden Nike sneakers, they got it all! Lori haar Instagrampagina staat dan ook vol met de mooiste merken, de exclusieve kleding en de coolste outfits.
  1. @kat_in_nyc – Kat Irlin is een fotografe en regisseur, gevestigd in New York en Londen. Haar werk is al meerder malen verschenen in tal van internationale modebladen, waaronder onder meer Vogue, Harpers Bazaar, Numero, Elle en Vanity Fair. Ook haar instagrampagina staat vol met waanzinnige foto’s. Dus als je net als Danie van fotografie en mooie plaatjes houdt is dit account zeker worth following.

 

  1. @justanidea – Voor degenen voorheen nog niet bekend waren met Sarah Andelman zijn dat na deze blog in ieder geval wel. Sarah lanceerde recent het advies- en curatorbedrijf Just An Idea, dat mensen uit verschillende disciplines met elkaar verbindt. Het adviesbureau breidt zich nu uit naar boeken en heeft vijf titels gelanceerd die alles omvatten, van poëzie tot aan sneakers. Just An Idea is er om creativiteit te demonstreren en om mensen van alle verschillende achtergronden te ondersteunen en om verschillende interesses en artistieke visies te uiten. Een perfect account voor ieder die wat extra ‘feel good’ inspiratie kan gebruiken.

 

Other stories

Other stories

Wat houdt het Allround Styling vak precies in?

Wat houdt het Allround Styling vak precies in?

Een allround stylist, het klinkt leuk.. Maar wat is dat nou precies? Als allround stylist ben je breed inzetbaar in de…
Stephanie’s 5 favorites: influencers that inspire

Stephanie’s 5 favorites: influencers that inspire

Modejournalist, content creator en influencer Stehanie Broek bezocht onlangs de Allround Styling studenten op de Style School. Ze vertelde de…
We're hiring: Creatieve content stagiaire

We're hiring: Creatieve content stagiaire

Wij zoeken een leuke, creatieve & forward-thinking stagiaire. Je zult je onder andere bezighouden met het creëren van content voor…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.