fbpx Skip to content
Danie Bles en May Fashion & Media styling

Inspirerende gastles van Danie Bles

Inspirerende gastles van Danie Bles

De cursus Fashion & Media Styling loopt bijna ten einde. De afgelopen weken hebben de cursisten gewerkt aan de start van hun modecarrière. Na 13 innovatieve en inspirerende lessen gevuld met masterclasses, diverse shoots en uitdagende opdrachten zijn de cursisten bijna klaar om hun certificaat in ontvangst te nemen. Om de soon to be called officiële Fashion & Media stylisten een laatste zetje in de goede richting te geven kwam onze Danie Bles langs voor een gastles.

Tijdens deze les kregen de cursisten de kans om hun laatste vragen aan Danie te stellen. Door haar jarenlange ervaring heeft Danie genoeg met de cursisten te delen en werd elke vraag uitvoerig behandeld. Van ‘’Ik wil graag celebrity styling doen, maar ik weet niet waar ik moet beginnen?’’ tot aan “Hoe trek je de juiste klanten aan?’’, op iedere vraag had Danie een veelomvattend antwoord vol met inspiratie en talloze tips. Van business opportunities tot Danie haar persoonlijke verhaal, alles kwam aan bod.

Met deze nieuwe inspiratie, tips en kennis op zak zijn de cursisten nog maar een stap verwijderd van het welverdiende certificaat. Met het certificaat op zak kunnen ze stuk voor stuk verder met het verwezenlijken van hun styling dromen. Stay tuned for the results!

Is het jouw grote droom om werkzaam te zijn in de modewereld? En wil je niets liever dan de styling voor grote campagnes en modebedrijven verzorgen? Schrijf je dan in voor de cursus Fashion & Media Styling en maak van je dromen werkelijkheid!

groepsfoto gastles Danie Bles

Other stories

Other stories

Graduation Fashion & Media Styling

Graduation Fashion & Media Styling

Vorige week maandag was het lokaal van de Style School gevuld met ballonnen en stond de dag in het teken…
Event Styling: let’s start!

Event Styling: let’s start!

De komende weken gaan de studenten Allround Styling zich bezighouden met het project Event styling. Bij Event styling gaan de…
Kick-off les Personal Styling

Kick-off les Personal Styling

Ondanks alle bizarre omstandigheden waar ons land zich in bevindt zitten we bij Style School ByDanie niet stil. Vorige week…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.