fbpx Skip to content
Kickoff personal styling groepsfoto

Kick-off les Personal Styling

Kick-off les Personal Styling

Ondanks alle bizarre omstandigheden waar ons land zich in bevindt zitten we bij Style School ByDanie niet stil. Vorige week is er weer een nieuwe enthousiaste groep gestart met de cursus Personal Styling. De komende elf weken zal het Style School lokaal op zaterdag gevuld zijn met onze personal stylisten in de dop.

De kick-off les werd gegeven door educator en personal stylist Sabrina Schapendonk. Zo enthousiasmeerde Sabrina de cursisten met het bomvolle programma dat ze te wachten staat. Daarnaast staat de eerste les stond – zoals altijd – in het teken van een kennismaking. Ze vertelde de cursisten alles over haar eigen ervaring als Personal Stylist. Na kennis met elkaar gemaakt te hebben gingen ze gelijk aan de slag met de eerste opdracht: the first impression analyse.

Ze gingen aan de slag met het analyseren van elkaars imago. De basis voor het Personal Styling vak is hier gelegd.  De groep bestaat weer uit enthousiaste dames die samen een passie voor mode delen. Wij kijken er naar uit om de styling ontwikkelingen van de groep te volgen!

Houd je er van met mensen te werken? En vind je het leuk om iemand er fantastisch uit te laten zien? Dan is een carrière in personal styling iets voor jou. In september 2021 start er weer een nieuwe groep cursisten. Are you in? Schrijf je dan hier in voor de cursus Personal Styling of kijk voor mee informatie hier!

Other stories

Other stories

Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Graduation Time! Afgelopen vrijdag was het zo ver. Na een jaar hard werken, ervaring opdoen en een netwerk opbouwen was…
Graduation day for the second class Allround Styling

Graduation day for the second class Allround Styling

Zoals je in onze vorige blog wellicht al hebt gelezen stond de eerste week van juli in het teken van…
Life is like a red carpet, walk it!

Life is like a red carpet, walk it!

Tijdens het blok TV & Celebrity Styling daagden educators en stylisten Kelly Huijsman & Björn Franke de studenten Allround Styling…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.