fbpx Skip to content
Amanda's Five Favorites: Beauty Producten

Amanda’s 5 Favorites: Beauty producten

Amanda’s 5 Favorites: Beauty producten

Beauty producten you must add to your make-up bag! We hebben beauty goeroe Amanda Rijff gevraagd naar haar favoriete beauty producten. Van een primer tot aan een highlighter en de perfecte blush! Hieronder vind je de  producten die je zeker aan je make-up tas moet toevoegen voor een ‘flawless face’. 

 1. Bobbi Brown Primer Plus Protection SPF 50

  Bobbi Brown Primer Plus is de perfecte primer om als basis onder je make-up te dragen. De primer helpt om de foundation door de dag heen mooi te laten zitten, poriën te vervagen en omdat het een SPF bevat beschermt het de huid ook tegen de zon. Breng de primer aan onder je basis en je kunt gegarandeerd je hele werkdag doorgaan zonder je foundation opnieuw aan te brengen. Een echte aanvulling voor iedere make-up tas!

 1. It-Cosmetics Color Correcting Full Coverage Cream SPF 50

  De CC cream van It-Cosmetics voelt licht aan op de huid maar heeft een betere dekking dan de meeste foundations. Perfect voor het maskeren van roodheid, donkere kringen onder de ogen en de zichtbaarheid van poriën. Door de voedende ingrediënten verzorgt het ook direct de huid. Je must-have voor een perfecte stralende teint!

 1. Westman Atelier Super Loaded Tinted Highlight 

  Westman atelier is het resultaat van een liefdesrelatie op het gebied van huidverzorging tussen Gucci Westman (een wereldberoemde visagist) en de allerbeste chemici. De Super Loaded Tinted Highlight is te gebruiken als een multifunctionele crème voor je huid die een stralende teint achterlaat. Je kunt de highlighter aanbrengen op je wangen en ogen.  Westman Atelier werkt met huidvriendelijke ingrediënten die verzorgend werken. Sounds like the perfect combination!

 1. Pat Mc Grath Labs Concealer

  Pat McGrath Labs is het beautymerk van de bekende visagist Pat McGrath, ookwel ‘The Mother of Make-Up’ genoemd. De allereerste concealer van Pat McGrath laat elke gezicht stralen. De concealer geeft volledige dekking en een natuurlijke, stralende matte finish. De concealer is verkrijgbaar in 36 verschillende tinten, zo is voor ieder een perfect match!

 1. Glossier Cloud Paints

  De creme blush van Glossier geeft een prachtige tint en is precies wat je nodig hebt voor een prachtige gloed – of je nu van een natuurlijke look houdt of van een full face. De crème is soepel en gelijkmatig aan te brengen voor een streeploze look. De blush is in zes tinten verkrijgbaar en is verpakt in leuke tubes in verfstijl.

Other stories

Other stories

Wat houdt het Allround Styling vak precies in?

Wat houdt het Allround Styling vak precies in?

Een allround stylist, het klinkt leuk.. Maar wat is dat nou precies? Als allround stylist ben je breed inzetbaar in de…
Stephanie’s 5 favorites: influencers that inspire

Stephanie’s 5 favorites: influencers that inspire

Modejournalist, content creator en influencer Stehanie Broek bezocht onlangs de Allround Styling studenten op de Style School. Ze vertelde de…
We're hiring: Creatieve content stagiaire

We're hiring: Creatieve content stagiaire

Wij zoeken een leuke, creatieve & forward-thinking stagiaire. Je zult je onder andere bezighouden met het creëren van content voor…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.