fbpx Skip to content
Graduation fashion en media styling SSBD

Graduation Fashion & Media Styling

Graduation Fashion & Media Styling

Vorige week maandag was het lokaal van de Style School gevuld met ballonnen en stond de dag in het teken van graduation. Na 13 lessen hard aan hun modecarrière gewerkt te hebben hadden onze cursisten Fashion & Media Styling hun certificaat ruimschoots verdiend. Zo hebben we de laatste les afgesloten met een glaasje bubbels en natuurlijk het ondertekenen van het certificaat.

Gedurende de cursus van 13 weken hebben de cursisten een alle fijne kneepjes uit het vak geleerd. Dit onder begeleiding van top stylist Koen T. Hendriks. Van photoshoots en masterclasses tot informatieve lessen. Alles tools en skills die de cursisten moeten weten op het gebied van fashion en media styling is in die 13 weken aan bod gekomen.

Zo hebben de nu te noemen Fashion & Media stylisten ervaring kunnen op doen tijdens de cursus. Zo hebben ze met behulp van een topteam drie shoots gestyled en zo kunnen bouwen aan professioneel portfolio. Doordat de cursisten al met praktijkopdrachten bezig zijn geweest hebben ze genoeg kennis en ervaring van hoe het er op een set aan toe gaat en zijn daarmee voorbereid voor wat komen gaat in de toekomst. Learning by doing!

Naast de praktijkopdrachten is er ook veel tijd besteed aan het geven van informatie en inspiratie. Dit werd gedaan door de top uit modeland, ons credo is niet voor niets: learn from the best. Zo kwamen vooraanstaande namen uit het vak zoals Vogue fashion editor Jetteke van Lexmond, toenmalig redacteur van Glamour en nu hoofdredacteur van Linda.Meiden Yeliz Cecik en onze Danie Bles langs voor een inspirerende masterclass.

Met het certificaat op zak verlieten de cursisten voor de laatste keer het Style School ByDanie lokaal. De groep met nieuwe Fashion & Media stylisten hebben alle kennis en tools op zak om aan hun eigen carrière in de mode te werken. Wij zijn in ieder geval super trots. Our students rock!

Wil jij ook de styling verzorgen voor toonaangevende magazines en modemerken? En wil je in een korte tijd worden klaargestoomd voor jouw carrière als Fashion & Media Stylist? Klik dan hier voor mee informatie over ons opleidingsaanbod of schrijf je nu in voor de cursus Fashion & Media Styling. De eerstvolgende cursus start in oktober 2021! Be ready!

graduation fashion en media styling Style School ByDanie
graduation FMS
Graduation Fashion en media styling SSBD
Portfolio presentatie StyleSchoolByDanie

Other stories

Other stories

Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Graduation Time! Afgelopen vrijdag was het zo ver. Na een jaar hard werken, ervaring opdoen en een netwerk opbouwen was…
Graduation day for the second class Allround Styling

Graduation day for the second class Allround Styling

Zoals je in onze vorige blog wellicht al hebt gelezen stond de eerste week van juli in het teken van…
Life is like a red carpet, walk it!

Life is like a red carpet, walk it!

Tijdens het blok TV & Celebrity Styling daagden educators en stylisten Kelly Huijsman & Björn Franke de studenten Allround Styling…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.