Skip to content
Yara's five favorites SSBD

Yara’s 5 Favorites: websites

Yara’s 5 Favorites: websites

Cool websites you should know about! Tegenwoordig is internet dé manier om inspiratie op te doen, op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en jezelf te vermaken. Online ondernemer en influencer Yara Michels deelde met ons de websites waar zij dagelijks haar inspiratie vandaan haalt. Van het laatste nieuws, fashion tips en product reviews tot aan culturele en politieke statements, je vind het allemaal bij deze op vrouwen gerichte websites. Scroll down & check it out!

 1. Teenvogue.com

  Teenvogue.com is een verlengstuk van het magazine Teen Vogue. Op teenvogue.com vind je laatste nieuws over mode, beauty, celebrity(-stijl), entertainment en tienerkwesties. Dagelijks kun je hier terecht voor de nieuwste stijl tips, de tofste outfits van beroemdheden en de laatste updates uit modeland. Maar ook voor interessante artikelen en nieuws over cultuur en politiek kun je op Teen Vogue terecht. Een fijne website voor jonge vrouwen die up to date willen blijven.

 1. Refinery29.com

  Refinery29 is het toonaangevend mediabedrijf dat zich richt op jonge vrouwen. Met hun platform willen ze graag vrouwen inspireren en entertainen door middel van diverse verhalen, ervaringen en standpunten van andere vrouwen. Deze verhalen zijn vaak persoonlijk en worden grotendeels geschreven door vrouwen. Als je opzoek bent naar persoonlijke, optimistische en inclusieve artikelen die je kijk zullen verbreden is Refinery29.com your place to be.

 1. Jezebel.com

  Jezebel is onderdeel van G/O Media, een uitgeverij en publicatieplatform. Jezebel is naar eigen zeggen een zogenoemde feministische website. Dagelijks verschijnen er nieuwe korte artikelen die variëren van mode tot celebrity gossip en updates rondom politiek. De artikelen hebben een luchtige, actieve tone of voice en zijn dus ideaal om tijdens het reizen of tussen het werken door te lezen.

 1. Thecut.com

  The cut is onderdeel van het magazine The New York uit, je raad het al, New York. The Cut is een goede bestemming voor vrouwen met een scherpe, stijlvolle geest. Hier vind je niet alleen korte artikels met de laatste fashion trends maar wordt er ook over ernstige onderwerpen, zoals racisme, uitvoerig geschreven. Voor een combinatie van je dagelijkse luchtige nieuwtjes en wat langere of zwaardere artikelen ben je bij The Cut op het juiste adres.

 1. Whowhatwear.com

  Who What Wear is dé website voor iedereen die gek is op fashion en altijd op de hoogte wilt zijn van de laatste trends. Van streetstyle trends in London tot het perfecte witte t-shirt en de beste strandtas, de mode- en beautyexperts van WHo What Wear houden je op de hoogte. Hier vind je je dagelijkse mode inspiratie en loop je er deze zomer sowieso op en top bij.

Other stories

Other stories

Wat houdt het Allround Styling vak precies in?

Wat houdt het Allround Styling vak precies in?

Een allround stylist, het klinkt leuk.. Maar wat is dat nou precies?  Als allround stylist ben je breed inzetbaar in…
Stephanie’s 5 favorites: influencers that inspire

Stephanie’s 5 favorites: influencers that inspire

Modejournalist, content creator en influencer Stehanie Broek bezocht onlangs de Allround Styling studenten op de Style School. Ze vertelde de…
We're hiring: Creatieve content stagiaire

We're hiring: Creatieve content stagiaire

Wij zoeken een leuke, creatieve & forward-thinking stagiaire. Je zult je onder andere bezighouden met het creëren van content voor…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.