Skip to content
Gastles Alumni's AS

Back to school: maar dit keer voor een gastles!

Back to school: maar dit keer voor een gastles!

In de afgelopen jaren hebben we verschillende lichtingen van de jaaropleiding Allround Styling gehad. Verschillende studenten met ieder een eigen droom kwamen bij ons om die dromen te verwezenlijken. De ene student ambieerde een baan als tv stylist en de ander liep haar droomstage bij een magazine. Nu een aantal jaar verder horen we van onze oud studenten welke keuzes zij na de opleiding hebben gemaakt om verder te gaan met het realiseren van hun dromen.  Hoe leuk is het voor onze nieuwe lichting om te leren van de keuzes die de alumni hebben gemaakt na het afronden van de opleiding!

Verschillende oud Allround Styling studenten kwamen op dinsdag en woensdag na lange tijd weer het Style School lokaal binnen gelopen. Alleen kwamen ze dit keer niet om een les te volgen maar om er zelf een te geven. De alumni studenten waren aanwezig om de nieuwe lichting alles te vertellen over de start van hun carrière ná de Style School, zoals wat ze gedaan hebben en dan vooral hoe ze dit hebben aangepakt.

De les werd afgetrapt met korte introducties van de oud studenten zelf. Ze vertelde de klas wat ze tot nu toe allemaal hebben gedaan, waar ze mee bezig zijn en lieten eigen werk zien. Na de korte introducties was het tijd voor een speeddate sessies. Tijdens de speeddate sessies kregen de stylisten in spé de kans om in kleine groepjes de oud studenten beter te leren kennen. Dit was voor onze studenten de kans om al hun brandende vragen te stellen en alles te weten te komen over de mogelijkheden na de opleiding.

Darcheleen Oedai

Darcheleen heeft na het afronden van de opleiding Allround Styling haar baan in de horeca opgezegd zodat ze zich volledig kon focussen op haar passie; TV Styling. Met haar uitgesproken stijl is TV & Celebrity Styling helemaal haar ding. Zo heeft ze bij The Voice of Holland een seizoen lang de styling van rapper Lil Kleine verzorgd. Daarnaast stijlt ze nu o.a. de presentatoren van STUK TV, Jeroen van der Boom & Sophie Milzink en is ze bezig verschillende freelance klussen voor videoclips en TV shows.

Pip Peters

Na het afronden van de jaaropleiding is Pip gevraagd om stage te lopen bij Danie Bles. Na een toffe stageperiode is ze bij de Grazia en Marie – Claire terechtgekomen. Binnen twee maanden werd ze daar fashion editor, waarbij ze iedere week 16 shoppings samenstelde. Na de Grazia en Marie-Claire is ze als freelancer voor zichzelf begonnen. Ze is nu samen met vriendin een creatief fotografie-, styling- en productieduo begonnen. Daarmee heeft ze al coole stylingklussen gedaan voor gave merken zoals FILA, Ti Sento Milano en G-star.

Cherylle Stein

Cherylle heeft zich na de opleiding diverse stylisten geassisteerd. Het was haar doel om aan de slag te gaan als Fashion Stylist. Na het opdoen van connecties en ervaring én nog een stage bij Grazia is zed voor zichzelf begonnen. Nu werkt ze als Fashion, Personal & E-commerce Stylist, maakt ze shoppings voor magazine Grazia en verzorgt ze de styling van verschillende artiesten. Zo heeft zo de styling verzorgt voor videoclips van o.a. Tabitha, Emma Heesters en Kriss Kross Amsterdam. Daarnaast heeft ze shoots gedaan voor magazines waarin ze Olcay Gulsen, Queen of Jetlags, Tabitha en Nienke Plas mocht kleden.   

Kaylee Vlasblom

Kaylee is na de Style School niet aan de slag gegaan als stylist, maar is een andere richting ingeslagen. Zo is ze haar eigen webshop en kledingboetiek in Rotterdam begonnen. Daarnaast verzorgt ze de social media marketing voor een aantal bedrijven. Kaylee kon als frisse wind aan de studenten vertellen dat je niet per se als stylist aan de slag hoeft, maar je de ervaringen en connecties die je opdoet bij Style School ByDanie ook kan meenemen in andere baan!

Zo leuk om te horen dat alle oud studenten stuk voor stuk hard bezig zijn met hun carrière en allemaal hun eigen pad zijn gaan volgen. Love what you do & do what you love!

Droom jij van een carrière als stylist? En wil jij samen met nieuwe enthousiaste groep Allround Styling studenten alle ins- en outs van het stylingvak leren? De jaaropleiding Allround Styling gaat in september weer van start. Schrijf je nu in en start jouw carrière als stylist!

 

Other stories

Other stories

Wat houdt het Allround Styling vak precies in?

Wat houdt het Allround Styling vak precies in?

Een allround stylist, het klinkt leuk.. Maar wat is dat nou precies?  Als allround stylist ben je breed inzetbaar in…
Stephanie’s 5 favorites: influencers that inspire

Stephanie’s 5 favorites: influencers that inspire

Modejournalist, content creator en influencer Stehanie Broek bezocht onlangs de Allround Styling studenten op de Style School. Ze vertelde de…
We're hiring: Creatieve content stagiaire

We're hiring: Creatieve content stagiaire

Wij zoeken een leuke, creatieve & forward-thinking stagiaire. Je zult je onder andere bezighouden met het creëren van content voor…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.