Skip to content

Q&A met Anna Nooshin

Q&A met Anna Nooshin

De glansrijke carrière van Anna Nooshin is één waar velen van dromen… Influencer, presentratice, auteur van een boek en eigenaar van het beautymerk Noosh Beauty en het museum Upside Down. Is er iets waar deze power vrouw geen kennis van heeft? Afgelopen week nodigde we haar uit voor een Q&A. De studenten onderwierpen Anna aan een heleboel vragen.

Met vele projecten op haar naam is Anna Nooshin een gevestigde naam in de Fashion & Media. Haar carrière begon bij het oprichten van de lifestyle, mode en beauty blog NSMBL.nl. Hierna is ze begonnen met het bouwen van haar eigen merk. Dit deed ze door het vloggen van haar leven op Youtube. Ook stond ze regelmatig achter de desk van RTL boulevard en was ze één van de juryleden van Hollands Next Topmodel.  Haar carrière nam hierbij een vogelvlucht. 

“Succes bouw je niet op binnen één dag. Good things take time.”

In 2018 bracht ze haar eerste boek ‘On Top’ uit, een inspiratiegids voor vrouwen die een online carrière ambiëren. Hierin vertelt ze meer over de obstakels die zij gaandeweg is tegengekomen en heeft overwonnen. In haar tweede boek ‘On life’ geeft ze een behind the scenes kijkje in haar leven.

Anna lijkt altijd bezig te zijn met the next thing. In 2019 opende ze de deuren van haar eigen interactieve museum ‘The Upside Down’ en maakte ze met de lancering van haar beautylijn ‘NOOSH’ een van haar dromen waar.

‘’Laat je nooit tegenhouden door anderen die zeggen dat je beter iets niet moet gaan doen. Vaak is dit iemand zijn eigen onzekerheid die hij of zij op jou projecteert.’’

Met al haar ervaring op het gebied van social media, lifestyle en fashion konden de studenten niet wachten om antwoord te krijgen op hun brandende vragen. Vragen als: ‘Wat was jouw grootste leermoment in je carrière?’ tot aan ‘Hoe ga je om met negativiteit op social media?’.  De studenten wilden alles weten van Anna.

De eerlijkheid en de openheid van Anna tijdens de Q&A gaf een fijne en vertrouwde sfeer en heeft de studenten meer perspectief en motivatie gegeven voor de toekomst. Met een glimlach, nieuwe inspiratie en een foto met Anna op zak verlieten de studenten het klaslokaal. Ook deelde Anna haar favoriete documentaires met ons. Benieuwd welke dat zijn? Stay tuned, je ziet ze binnenkort in Anna’s 5 favorites!

Is styling je passie? En wil je het vak leren van inspirerende masters zoals oa. Anna Nooshin & Yara Michels? Kijk dan nu op onze website voor ons opleidingsaanbod!

Q&A Anna Nooshin en Danie Bles
Studenten gastles Anna Nooshin

Other stories

Other stories

Bezoek mode ontwerper David Laport

Bezoek mode ontwerper David Laport

Visiting a fashion designer! De studenten werden vorige week nogmaals het centrum van Amsterdam ingestuurd voor field trip nummer twee.…
Life is like a red carpet, walk it!

Life is like a red carpet, walk it!

Tijdens het blok TV & Celebrity Styling daagden onze docenten en topstylisten Kelly Huijsman & Björn Franke de studenten Allround…
Backstage Editorial Shoot

Backstage Editorial Shoot

A day in the studio. De Fashion & Media Styling cursisten ontdekken niet alleen theoretisch wat het stylingvak inhoudt, maar…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.