fbpx Skip to content
studio shoot cursus fashion en media styling

Backstage Editorial Shoot

Backstage Editorial Shoot

A day in the studio. De Fashion & Media Styling cursisten ontdekken niet alleen theoretisch wat het stylingvak inhoudt, maar gaan ook in de praktijk aan de slag om feeling te krijgen met het werk van een Fashion Stylist

Studio Ernstige Zaken in Amsterdam was vorige week het modeterrein voor de Fashion & Media Styling cursisten. Zij gingen namelijk als stylist aan de slag tijdens hun tweede professionele shoot. Na wat praktijkervaring opgedaan te hebben tijden de stilleven- en commerciële shoot was het tijd voor de editorial shoot.

De editorial shoot is de manier voor de cursisten om los te gaan, plezier te hebben en echt creatief bezig te zijn. Met het thema ‘The world is your garden’ zijn de studenten in eerdere lessen aan de slag gegaan met hun concept. Het verbaast je dan ook niet dat vrolijke stoffen of props van bladeren en natuurlijke producten veelvuldig werd gebruikt. 

De cursisten kregen de kans om met topfotograaf Martijn Senders, bekend haar & make up artist Yvonne Nusdorfer en onder begeleiding van Suuz Bisschops hun eerste beeld te schieten. Learn from the best! Met behulp van deze professionals uit het vak zijn er prachtige beelden tot stand gekomen. Binnenkort te bewonderen op de blog en in het portfolio van de styling cursisten.

Editorial shoot ssbd
concepting
studio shoot style school bydanie
studio shoot styling
editorial shoot styling

Other stories

Other stories

Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Graduation Time! Afgelopen vrijdag was het zo ver. Na een jaar hard werken, ervaring opdoen en een netwerk opbouwen was…
Graduation day for the second class Allround Styling

Graduation day for the second class Allround Styling

Zoals je in onze vorige blog wellicht al hebt gelezen stond de eerste week van juli in het teken van…
Life is like a red carpet, walk it!

Life is like a red carpet, walk it!

Tijdens het blok TV & Celebrity Styling daagden educators en stylisten Kelly Huijsman & Björn Franke de studenten Allround Styling…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.