fbpx Skip to content
Educators tv & celebrity styling

Life is like a red carpet, walk it!

Life is like a red carpet, walk it!

Tijdens het blok TV & Celebrity Styling daagden educators en stylisten Kelly Huijsman & Björn Franke de studenten Allround Styling uit met diverse opdrachten. Als afsluitende opdracht: een red carpet look. De studenten kregen de opdrachten om in duo’s voor elkaar een red carpet look te shoppen. Hoe leuk!

Met het thema ‘Black tie’ gingen de studenten op jacht voor een red carpet look voor een medestudent. Tijdens de laatste les presenteerde de studenten de looks aan Kelly en Björn.

Het lokaal van de Style School werd omgetoverd tot een runway. De stoelen werden in twee lange rijen gezet waardoor er een pad in het midden ontstond. Aan het einde van het looppad zaten Kelly en Björn die de rol van jury vervulden.

Red Carpet ready

De andere helft van het lokaal leek net een pasruimte. De rekken hingen vol met lange glitterjurken, smokings en de tafels lagen vol met accessoires, clutches en make-up tasjes. Eén voor één hesen de studenten zich in de voor hen uitgekozen outfit die werden afgestyled met tasjes, hakken of lakschoenen en sieraden. Ook het haar en de make-up speelden mee bij het creëren van de perfecte look. Er waren een paar eisen waar de studenten rekening mee moesten houden bij het uitkiezen van de look, zoals aan de werkende principes van kleur, vorm, materiaal en dessin. It was all about the whole package!

De studenten zagen er stuk voor stuk prachtig uit in de red carpet looks. Deze leuke les was ook gelijk de laatste les voor de Allround Styling studenten. Een feestelijk en geslaagde afsluiting van de lessen.

Enrol Now

Lijkt het je té gek om personal/celebrity stylist te worden? En wil jij net als onze studenten les krijgen van docenten die zelf actief zijn in de fashion en mediabranche? Schrijf je dan nu in voor een van onze opleidingen of cursussen.  

red carpet look style school bydanie
red carpet event
black tie red carpet look
Style school girls red carpet
groepsfoto style school
groepsfoto 1A red carpet

Other stories

Other stories

Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Graduation Time! Afgelopen vrijdag was het zo ver. Na een jaar hard werken, ervaring opdoen en een netwerk opbouwen was…
Graduation day for the second class Allround Styling

Graduation day for the second class Allround Styling

Zoals je in onze vorige blog wellicht al hebt gelezen stond de eerste week van juli in het teken van…
Backstage Editorial Shoot

Backstage Editorial Shoot

A day in the studio. De Fashion & Media Styling cursisten ontdekken niet alleen theoretisch wat het stylingvak inhoudt, maar…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.