fbpx Skip to content
diploma-uitreiking Style school byDanie

Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Graduation Time! Afgelopen vrijdag was het zo ver. Na een jaar hard werken, ervaring opdoen en een netwerk opbouwen was het tijd voor de welverdiende diploma-uitreiking van de Allround Styling studenten. Het Style School lokaal stond vol met ballonnen, bloemen en lekkernijen. De Allround Styling studenten kwamen binnen met stralende gezichten, in prachtige outfits en klaar voor de volgende uitdaging.

let's celebrate

De diploma-uitreiking is een feestelijk moment dat in het teken staat van de studenten. De eerste klas koos voor een afsluiting met de gehele klas zonder genodigden. De familie van de studenten ontvingen een zoom-link en konden de graduation online bijwonen.

We begonnen de dag met het officiële gedeelte van de diploma uitreiking. De studenten werden één voor één naar voren gehaald door student counseler Ingrid van Essen. Zij had voor iedere student een mooi persoonlijke note te vertellen. Daarna kregen ze het diploma overhandigd van Danie Bles. Als afsluiting werd er getoost met een glaasje bubbels op de officiële Allround Stylisten. Last but not least was de Style School studio omgebouwd tot een expositie zaal waar het toffe werk van alle studenten uitgestald lag

proud of our students

Ondanks dat het een bijzonder jaar is geweest zijn er maar liefst negen studenten uit klas 1A cum laude geslaagd. Dat betekent dat zij de opleidingen hebben afgerond met een gemiddelde van een 8,0 of hoger. Een super prestatie. We zijn dan ook mega trots op onze talentvolle (nu te noemen) stylisten.

Een bijzonder jaar die feestelijk hebben afgesloten. So proud of our students! Na het feestelijke moment met de toast en de groepsfoto was het tijd voor de volgende klas met Allround Styling studenten. Hoe het er bij hun aan toe ging lees je in onze blog.

Is het jouw droom om een carrière in de mode te maken? Of lijkt het je te gek om de branding & business kant op te gaan? En wil jij les krijgen van inspirerende masters? Klik dan hier voor meer informatie over ons opleidingsaanbod en wie weet zien we jou volgend jaar op onze schoolbanken!

diploma-uitreiking Allround Styling
diploma-uitreiking ssbd Allround Styling
diploma-uitreiking zoom
diploma-uitreiking proost Allround Styling studenten
diploma-uitreiking style school bydanie allround styling
Allround Styling studenten
Allround Styling diploma-uitreiking groepsfoto

Other stories

Other stories

Graduation day for the second class Allround Styling

Graduation day for the second class Allround Styling

Zoals je in onze vorige blog wellicht al hebt gelezen stond de eerste week van juli in het teken van…
Life is like a red carpet, walk it!

Life is like a red carpet, walk it!

Tijdens het blok TV & Celebrity Styling daagden educators en stylisten Kelly Huijsman & Björn Franke de studenten Allround Styling…
Backstage Editorial Shoot

Backstage Editorial Shoot

A day in the studio. De Fashion & Media Styling cursisten ontdekken niet alleen theoretisch wat het stylingvak inhoudt, maar…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.