fbpx Skip to content
diploma-uitreiking style school girls

Graduation day for the second class Allround Styling

Graduation day for the second class Allround Styling

Zoals je in onze vorige blog wellicht al hebt gelezen stond de eerste week van juli in het teken van graduation. De certificaatuitreiking van de cursussen Fashion & Media Styling en Personal Styling en natuurlijk als kers op de taart de diploma-uitreiking van de jaaropleiding Allround Styling.

Nadat klas 1A hun diploma’s in ontvangst had genomen was het tijd voor de volgende klas. In tegenstelling tot klas 1A koos klas 1B ervoor om de klas op te splitsen en de diploma-uitreiking te vieren met twee genodigden. Want het alle toffe dingen die ze het afgelopen jaar gedaan en bereikt hebben wilden zij natuurlijk dolgraag met hun familie of vrienden delen.

time to celebrate

De studenten en hun genodigden werden ontvangen in het versierde Style School lokaal. Evenals bij klas 1A werden de studenten één voor één naar voren geroepen door student counselor Ingrid en konden ze bij Danie Bles het diploma in ontvangst nemen. Na de officiële ondertekening van het diploma was het tijd voor feest! Champagne, macarons en ballonnen: zo’n belangrijk moment moet feestelijk gevierd worden.

'Een carriere in fashion en media begint met een kwalitatieve opleiding en het bouwen van een goed netwerk’ - Danie Bles

Na de toost en een foto momentje was het tijd om naar de studio te verhuizen waar de expositie met het werk van de studenten uitgestald lag. Zo kregen de ouders en familie de kans om al het werk te bekijken. En wat hebben de studenten het afgelopen jaar een fantastisch portfolio weten op te bouwen. Ook waren er educators aanwezig om de studenten te feliciteren met het behalen van hun diploma!

Our students rock

40 weken lang, hebben we twee klassen met 25 leerlingen gehad. Naast vreugde en ambitie was er soms ook ruimte voor een traan en een teleurstelling, zoals toen we vanwege de lockdown over moesten naar online les en de studenten 6 weken vanuit huis de lessen moesten volgen.

Vanaf maart mochten we gelukkig de studenten weer ontvangen op de Style School. Vol frisse moed, ambities en dromen kwamen de studenten weer terug op de Style School waarbij ze de tweede semester aan de slag gingen met Personal Styling, TV & Celebrity Styling en Event Styling. Er stonden bekende gastdocenten voor de klas, de studenten verzorgden zelf de styling van verschillende shoots, kregen de kans om te assisteren en stage te lopen en ontdekten kanten van zichzelf die ze nog niet kenden. Kortom hebben ze onwijs hard gewerkt in aanloop naar de diploma-uitreiking.

Lieve Style School stylisten, gefeliciteerd en bedankt voor jullie inzet het afgelopen jaar!                      Wij proostten nogmaals op jullie mooie toekomst als stylist.

diploma-uitreiking style school danie
proost
macarons
diploma-uitreiking expositie results
expositie en educator Bjorn Franke
diploma-uitreiking groepsfoto 1b 1
diploma-uitreiking groepsfoto 1b 2

Other stories

Other stories

Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Eerste klas Allround Styling neemt het diploma in ontvangst

Graduation Time! Afgelopen vrijdag was het zo ver. Na een jaar hard werken, ervaring opdoen en een netwerk opbouwen was…
Life is like a red carpet, walk it!

Life is like a red carpet, walk it!

Tijdens het blok TV & Celebrity Styling daagden educators en stylisten Kelly Huijsman & Björn Franke de studenten Allround Styling…
Backstage Editorial Shoot

Backstage Editorial Shoot

A day in the studio. De Fashion & Media Styling cursisten ontdekken niet alleen theoretisch wat het stylingvak inhoudt, maar…
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.