Skip to content

Best-connected
Fashion & CREATIVE BUSINeSS school

Best-connected
FASHION & CREATIVE BUSINESS SCHOOL

Ontwerp zonder titel-5

Kleinschalig
& particulier

55 Creative Business School is een kleinschalig, particulier opleidingsinstituut. Wij bieden opleidingen en cursussen aan op het gebied van creatieve business: fashion, styling, digital media, branding en business. Samen met experts uit het vak hebben wij innovatieve lesmethode ontwikkeld die volledig afgestemd is op de eisen en behoeften van de markt. Praktijkgericht, aandacht voor persoonlijk leiderschap en onderwijs door toonaangevende mensen uit het vak zijn voor ons wezenlijke onderdelen in de voorbereiding op een succesvolle carrière in de fashion en media.

Our
mission

Het is ons doel een nieuwe generatie allround fashion en branding specialisten op te leiden die meteen aan de slag kunnen in de fashion, media en andere creatieve industrieën. Onze masteropleiding is de enige opleiding in Nederland die in twee jaar opleidt tot een creatieve professional met een commerciële instelling.

Learn
from the best

Reality school: bij ons leer je het vak van vooraanstaande namen uit de fashion industrie zoals Anna Nooshin, Kelly Huijsman, Fred van Leer, Leco van Zadelhoff, Yara Michels, Stephanie Broek en nog veel meer.

Industry
focused

55 Creative Business School biedt een netwerk voor het leven. Door onze bekende gastdocenten uit de fashion & media industrie leer jij niet alleen de vooraanstaande namen uit het vak kennen, maar maken deze professionals ook kennis met jouw talent. Je krijgt de kans om buiten schooltijden backstage te helpen tijdens shoots en mogelijk stage te lopen bij onze partners. Hierdoor krijg je de kans al tijdens je opleiding aan je eigen netwerk te bouwen.

kies voor
kwaliteit

55 Creative Business School is een CRKBO geregistreerde instelling voor beroepsonderwijs. Onze onderwijsinstelling voldoet aan de kwaliteitscode voor opleidingsinstellingen voor kort beroepsonderwijs gesteld door de Nederlandse overheid. Hierdoor zijn onze opleidingen vrijgesteld van BTW.

55 Creative Business School is aangesloten bij de Nederlandse Raad voor Toezicht en Opleiding (NRTO). NRTO is de overkoepelende brancheorganisatie voor alle particuliere trainings- en opleidingsbureaus in Nederland. De leden van de NRTO houden zich aan een gedragscode die u hier kunt vinden.

Onze studenten beoordeelden ons afgelopen jaar met een gemiddelde van 9,1.

SSBD-Style-school-bydanie-NRTO
SSBD-Style-school-bydanie-CRKBO

BACKSTAGE VIDEO

BACKSTAGE VIDEO

open dag

Proef de sfeer, ontmoet het team en stel vragen aan studenten. Wil je meer weten over onze opleidingen of cursussen?
Kom dan naar onze open dag. Meld je hier aan!

Meet the team

55CreativeBusinessSchool_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de 55 Creative Business School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van 55 Creative Business School.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.