fbpx Skip to content

YES! JE BENT ER BIJNA..

YES! Je BENT ER bijna..

Je inschrijving is nog niet afgerond. Doorloop de twee onderstaande stappen om je plek definitief te reserveren.

Stap 1: Toelatingsgesprek
Aan deze opleiding worden specifieke vooropleidingseisen gesteld. Aangezien je aangegeven hebt dat je opleidingsniveau MBO 3 of lager hebt, nodigen we je uit voor een online toelatingsgesprek. Plan via onderstaande button je online gesprek in:

Stap 2: Opleidingsovereenkomst ondertekenen
Op het door jou opgegeven e-mailadres ontvang je een e-mail met een link naar de opleidingsovereenkomst. Om je inschrijving te voltooien dien je de opleidingsovereenkomst voor akkoord te ondertekenen. Na ondertekening ontvang je de getekende overeenkomst automatisch als pdf in je mailbox. Mocht je geen e-mail met link naar de opleidingsovereenkomst hebben ontvangen, controleer dan voor de zekerheid je spambox of neem contact op met  administratie@styleschoolbydanie.com.


Na het toelatingsgesprek en ondertekening van de opleidingsovereenkomst ontvang je per e-mail een bevestiging van toelating en inschrijving.


See you soon!
Team Style School ByDanie

Instagram

Instagram

Check our latest updates

StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.