fbpx Skip to content
'Een carrière in fashion en media begint met    een kwalitatieve opleiding en het bouwen    van een goed netwerk'
'Een carrière in fashion en media begint met een kwalitatieve opleiding en het bouwen van een goed netwerk'

– Danie Bles                 

branding-business-opleiding-studio-content-creatie

Behoefte aan
  creatief talent

Behoefte aan
  creatief talent

De fashion en media industrie groeit hard en heeft voortdurend behoefte aan jong creatief talent. Van modereportages in magazines en het aankleden van bekende Nederlanders heeft het vak styling zich uitgebreid tot bijna elk beeld dat in de media voorbij komt. Van commercials, reclamefotografie, evenementen, influencers op instagram en youtube tot e-commerce bedrijven, geen professioneel beeld komt meer tot stand zonder creatievelingen met een oog voor stijl en branding.

Our
  mission

Our
  mission

Het is ons doel een nieuwe generatie allround fashion en branding specialisten op te leiden die meteen aan de slag kunnen in de fashion, media en andere creatieve industrieën. Samen met experts uit het vak hebben wij een innovatieve lesmethode ontwikkeld die volledig afgestemd is op de eisen en behoeften van de markt. praktijkgericht, aandacht voor persoonlijk leiderschap en onderwijs door toonaangevende mensen uit het vak zijn voor ons wezenlijke onderdelen in de voorbereiding op een succesvolle carrière in de fashion en media.

carriere-diploma-graduation

Diploma
  style school bydanie

Diploma
style school bydanie

Na het behalen van je diploma ben je in staat merken, bedrijven en personalities te begeleiden bij het creëren van een authentieke en aansprekende imago en merkverhaal. Van conceptontwikkeling tot brand identity en van vormgeving tot campagne ontwikkeling. Met een diploma of certificaat van de Style School ByDanie heb je een voorsprong op de arbeidsmarkt!

Learn
  from the best

Learn
  from the best

Geen enkel ander opleidingsinstituut biedt zo’n rijk aanbod gastdocenten als Style School ByDanie. Studenten krijgen les van o.a. Danie Bles, Fred van Leer, Leco Zadelhoff, Jetteke van Lexmond, Lonneke Nooteboom en Patty Zomer maar ook influencers zoals Yara Michels, Linda Tol en Lizzy Perridon en nog veel meer.

Style-school-bydanie-allround-fashion-styling-backstage-amsterdam-fashionweek

A network
  of opportunity

A network
  of opportunity

Style School ByDanie biedt een netwerk voor het leven. Door onze bekende gastdocenten uit de fashion industrie leer jij niet alleen de vooraanstaande namen uit het vak kennen, maar maken deze professionals ook kennis met jouw talent. Je krijgt de kans om buiten schooltijden backstage te helpen bij Amsterdam Fashion Week, Elite Modellook Finale en kan stages lopen bij onze partners. Hierdoor krijg je de kans al tijdens je opleiding aan je eigen netwerk te bouwen.

Aan de slag

Aan de slag

De afgestudeerde Style School ByDanie stylisten zijn zeer gewild en breed inzetbaar op de arbeidsmarkt. Circa 90% van onze afgestudeerden is werkzaam in de fashionbranche op diverse functies bij bedrijven als Vogue, Glamour, Grazia, Marie Claire, &C, Bijenkorf, Zalando, Tommy Hilfiger, Scotch & Soda, Maison365, Amsterdam Fashion Week, The Voice of Holland, Goede Tijden Slechte Tijden en bij diverse tv-productie bedrijven als assistent van bekende stylisten en influencers.

carriere-lonneke-nooteboom
SSBD-Style-school-bydanie-NRTO
SSBD-Style-school-bydanie-CRKBO

Kies voor
  kwaliteit

Kies voor
  kwaliteit

Style School ByDanie is een CRKBO geregistreerde instelling voor beroepsonderwijs. Onze onderwijsinstelling voldoet aan de kwaliteitscode voor opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs gesteld door de Nederlandse overheid. Hierdoor zijn onze opleidingen vrijgesteld van BTW. 

Style School ByDanie is aangesloten bij de Nederlandse Raad voor Toezicht en Opleiding (NRTO). NRTO is de overkoepelende brancheorganisatie voor alle particuliere trainings- en opleidingsbureaus in Nederland. De leden van de NRTO houden zich aan een gedragscode die je 
hier kunt vinden.

Onze studenten beoordeelden ons afgelopen jaar met een gemiddelde van 9,1.

Our partners

Our partners

You

You

Bekijk dan nu onze opleidingen en cursussen via onderstaande button.

Instagram
Instagram
Check our latest updates
StyleSchoolByDanie_Masterclass_LizzyPerridon_1

Before you go

Elke maand het laatste nieuws over de Style School ontvangen? Laat hier je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van nieuw lesaanbod, online cursussen, exposities en andere activiteiten van de Style School ByDanie.